måndag 23 augusti 2010

Så bra gick den planeringen

Som jag skrev igår lagade jag mat till ett helt kompani. Hade tänkt mig att det skulle bli matlådor till mig och middag till familjen åtminstone två dagar (helst tre).

Idag när jag kom hem och skulle äta av min "ädelost/baconkyckling" som förresten blev jättegod så fanns det nästan inget kvar av den. Sonen som inte har börjat skolan än hade ätit och bjudit en kompis...

Ja jag fick i alla fall smaka på kycklingen men mer var det inte.

Visst får han bjuda kompisar men jag vore glad om han meddelar mig det. Då vet jag ju att det inte finns något hemma och kan planera en annan alternativ lösning än makaroner.

6 kommentarer:

 1. Ja, se ungar...ibland tänker dom inte alls!!

  SvaraRadera
 2. Ibland blir det inte alls som man tänker... =)

  SvaraRadera
 3. Så tröttsamt! Tur att du fick smaka i alla fall :D

  SvaraRadera
 4. Nu är jag säkert en riktig bitterkärring, men jag har sagt till ungarna att ingen äter här utan att ha kollat med mig först, och det gäller alla mål. Vi bor bredvid skolan och alla "kompisar" tycker det är nära och bra att komma via här och äta.

  SvaraRadera
 5. Anna: Ja man får vara glad att huvudet sitter fast annars skulle det vara borta

  Ting: Ganska ofta om jag får säga det själv

  Gafflan: Ja annars hade jag allt blivit lite putt

  Venus: Jag har inte det problemet att skolan ligger nära. Och då han äter hos kompisar så får de gärna äta hos oss. MEN jag håller med dig, jag vill att de kollar med mig först! Det är ju inte alltid det passar

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha. Jag läste "sonen som inte börjat skolan än" och tänkte "har hon en sån liten son också? Det hade jag ingen aning om!" Jag tyckte att det var konstigt att han var hemma själv med en kompis om han var så liten att han inte ens börjat skolan ännu. Min äldsta son började på gymnasiet idag. (:

  SvaraRadera