söndag 22 augusti 2010

Inspirerad av Malla ställde jag mig och började laga mat till veckan som kommer. 

Jag började med att göra en paj. Samtidigt som den åkte in i ugnen kom sonen och var så hungrig så. Han hade köpt  en äcklig snabbpizza på Maxi och kunde inte vänta en sekund utan måste äta just precis nu! Han tog en plåt och ställde in sin pizza under min paj. Vet inte om det berodde på det eller inte men äggstanningen i min paj stelnade inte (ja jag hade ägg i den). Så pajen blev sådär… därför blir det ingen bild på den

Fyndade billiga kycklingfiléer på Maxi (kort datum) och tänkte göra något smaskigt av dem. Men efter den misslyckade pajen tappade jag sugen på att laga mat. Därför slängde jag bara in dem i ugnen med ädelostsås och knaperstekta bacon. Vet inte om det blev gott eller inte, för jag har inte smakat. Jag ska ha det i matlådan imorgon, efter det vet jag.

9 kommentarer:

 1. Ädelost och knaperstekt bacon låter ju jättegott! Kan väl knappast misslyckas?

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha. Jag blev också inspirerad av Malla och ställde mig och började göra både köttfärsbiffar och köttbullar. Båda sorterna bara smulade sönder i stekpannorna så jag slängde in färsen som köttfärslimpor i ugnen istället. Nu håller jag tummarna för att det blir lyckad mat för både dig och mig. Kram.

  SvaraRadera
 3. Åh, min tur att laga middag ... vad? Vet ej ... känns trist numera, tänka ut mat...
  :)

  SvaraRadera
 4. Även om jag inte ska ställa mig ikväll och laga mat inför nästa vecka, så ska jag vara duktig och fixa en veckomeny. Alltid något. Lägger ut min meny på bloggen sen.

  SvaraRadera
 5. Men den där kycklingen lät jättegod :D
  Kul att jag lyckas inspirera några!

  SvaraRadera
 6. Nilla: det låter gott, hoppas att det är det oxå

  Knaster: Jag håller oxå tummarna för oss. Det verkar som om vi behöver det idag

  Tigris:Ibland är det så

  Anna: Ska bli spännande att se din meny

  Malla: Tack för tipsen

  SvaraRadera
 7. Här blev det inte mycket till matlagning, stekte kyckling alldeles för länge så de blev torra, hade inga bra ingridienser till sås...så det blev som det blev. Men vi blev väl mätta iaf.

  SvaraRadera
 8. Oj vad jag hade att läsa ikapp :-) Visst är aioli på räkmacka bättre än majonnäs! Jag har satsat på en "plast-potta-huva" för tjejernas slingor, funkar jättebra! Jag är hundra på att kyckling, bacon och ädelost blir en bra kombo, lovar ;-)

  SvaraRadera
 9. Rut; ibland blir det så

  Venus: Var hittar du en plastpotta? Tar du ett vanligt durkslag eller har du köpt ett som är till för just slingor?

  SvaraRadera