lördag 28 augusti 2010

Massage

Oj jag har varit borta ett par dagar och inte skrivit något. Oj oj oj, det måste jag göra något åt, kan berätta om en dag i veckan:

På mitt jobb får vi gå på massage några gånger/år. I veckan var det min tur och jag studsade ner till massagen, kände att jag verkligen behövde knådas ordentligt. Den här gången var det en ny tjej. Vi pratade lite och hon frågar hur jag vill masseras om det är något speciellt ställe, om hon ska ta i eller inte osv. Jag berättar om mina ömma punkter som brukar få sig en omgång vid dessa tillfällen och att hon får ta i ordentligt.

Lägger mig på britsen och hon börjar. Det känns knappt så jag säger att hon kan ta i mycket hårdare. Det lovar hon men jag känner absolut ingen skillnad.

När passet är slut känns det helt ogjort… det gjorde varken från eller till. Tur att jag inte behöver betala för då hade jag vägrat. Nu ska jag kontakta den som är ansvarig och informera henne om den dåliga masören, för i vanliga fall brukar vi ha jättebra massörer.

4 kommentarer:

 1. Det är klart att man vill känna av att man blir knådad....både under tiden och efteråt.
  Ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 2. Det är knappt lönt att få massage om de inte kan ta i. Bara smekningar på ryggen kan ju vem som helst ge.
  Vår massör (eller massageterapeut) är lite väl mesig också, men tillräckligt hårdhänt för att det ska vara avslappnande. Men jag önskar att hon kunde ta ÄNNU mycket hårdare!
  Som tur är har jag en bror som kan massera lite, och han tar i!!! Nästan så jag skriker av smärta, fast skön smärta.

  SvaraRadera
 3. Vi får massage var sjätte vecka på jobbet - har aldrig tagit! Jag kan inte föreställa mig att nån skulle hålla på och klämma o knåda o dra o banka i mitt fläsk, nä! Jag har sagt att ska jag ha massage ska Tom Cruise ge det åt mig, och hur stor risk är det? ;-) Men tjejerna på jobbet analyserar alltid om det har varit tillräckligt hårt/bra eller inte, är de inte nöjda så ringer de och säger att de vill ha en annan nästa gång!

  SvaraRadera
 4. Anna: Instämmer

  SoS: Åh en släkting som kan massera. Nu blir jag avundsjuk. Den som gör ont så man nästan skriker är den bästa massagen

  Venus: Skit i Tom Cruise anmäl dig genast till massage. Du kommer inte att ångra dig

  SvaraRadera