onsdag 25 augusti 2010

Brödrosten

Vår brödrost står alltid framme på bänken (det ska den egentligen inte göra men ingen ställer in den i skåpet när de är klara med den). Sista tiden har det varit så himla mycket smulor runt den. Jag har gått och svurit över ungarna som smular så jävl… men inte orkat få ett utbrott över det.

Igår ställer sig sonen och tittar på brödrosten. Lyfter på den och säger:  Ska det inte vara en platta här som fångar smulorna?

Jag tittar på honom som om han kom från en annan planet (det gör han nog) och inser att han har rätt. Under brödrosten fanns förut en platta som fångade upp alla smulorna. Den drog man bara ut och tömde när det behövdes.

Jag undrar var den har tagit vägen? Många grejer som försvinner kan jag förstå eftersom man tar dem med sig och lägger dem någonstans och sen glömmer det. Men vem skulle dra ut den plattan och gå iväg med den? Den har ju bara en enda funktion

4 kommentarer:

 1. Ja, det är vad du tror *skrattar* ... har man fantasi så ...!

  SvaraRadera
 2. Här hemma saknar vi ett rör till dammsugaren. Det har varit borta i två månader nu. Vem går iväg med ett dammsugarrör då?

  SvaraRadera
 3. Hahaha, samma sak här. Lampskärmen i gästrummet är borta. Alla hemma hos oss är oskylgiga, ingen har rört den. Jag säger bara. Va!

  SvaraRadera
 4. Tigris, Knaster och Ting: Våra prylar möts säkert i prylhimlen

  SvaraRadera