söndag 1 augusti 2010

Brandvarnare

Plötsligt börjar det låta här i huset, korta höga pip. Jag konstaterar att det är brandvarnaren som behöver byta batteri.

Trodde jag hade köpt en av de nya modellerna som har batterier som håller i 10 år men så var inte fallet. Och nu! Var hittar jag ett brandvarnarbatteri klockan 10 på kvällen?

Gissa vem som kommer att sova dåligt i natt. Visst jag är 40+ och hittills har det aldrig brunnit hemma hos mig, men vad hjälper det. Har jag inget batteri i brandvarnaren kommer jag att inbilla mig att "tonight is the night"...

4 kommentarer:

 1. Låtsas att det är en fågel som piper, det brukar vi göra i ett par veckor...

  SvaraRadera
 2. Venus: Menar du allvar - att du kan ignorera pipet i veckor. Jag hör dåligt men jag tycker att pipet går genom märg och ben. Fick slita bort eländet och rycka ur batteriet för att ta död på pipandet

  SvaraRadera
 3. Jag ser att du lever eftersom du har svarat Venus ;=D
  Härligt- apropå mitt skoinköp så är jag märkestrogen och därmed vet att dem har små storlekar och man kan givetvis pröva i sportaffär innan man slår till... visst är det hemskt för svenska handlare men bättre för min plånbok... och i slutändan är det som räknas !!! Deras eller min överlevnad - Skorna kostar 2.000:- i Sverige . Jag fick mina + Nike keps inkl. frakt för 1.200:- fick strumpor och en träningströja på köpet. Strumporna var för små men tröjan var perfekt.
  Så jag har gjort ett kap i mitt tycke!

  Hej på dig och kram/Nina

  SvaraRadera
 4. Nina: Jo jag överlevde natten ;) Håller med dig om att du gjort ett kap med dina inköp

  SvaraRadera