tisdag 31 augusti 2010

Doktor Shamrock

Dottern kom lätt panikslagen och meddelade att hennes ena hål i örat nog hade växt igen under sommaren. Jag provade och fick nästan igenom hela örhänget, det var bara det allra, allra sista som inte ville igenom. 

Jag sa att om jag trycker till ordentligt så går det nog örhänget igenom. Men se nej det ville dottern inte höra talas om.

Efter lite trixande och fixande kunde vi köra igenom örhänget om vi tog det bakvägen. Men dottern tyckte inte att det var så snyggt att ha örhängesploppen på framsidan. Hon fick därför i uppdrag att köpa en läkring.

Och nu har vi lyckats få igenom den och snart kan hon nog ha vilka örhängen hon vill. Skam den som ger sig!

10 kommentarer:

 1. Min flicka hade tryckt in hela ploppen i hålet... Då lekte jag verkligen doktor kan jag säga! Fick ut den efter både gråt och svordomar och numera är barnet örhängeslöst...

  SvaraRadera
 2. Jag brukar köra in den utan att säga att "det sista är kvar" ;-) Men läkringar är bra!!

  SvaraRadera
 3. Ja, Sham den som ger sig!
  Min dotter har med hjälp av kompis piercat sig själv i läppen. Men vi är inte så blödiga i den här familjen...(i alla fall inte dottern).

  SvaraRadera
 4. Varje gång jag skall ha örhängen är det exakt samma sak och varje gång lovar jag mig själv att sätta dit små varianterna ( när jag tar av de fina)jag har så hållet inte växer igen ... så är det alltså varje gång, glömmer det allra sista ...*ler*!

  SvaraRadera
 5. Renée: Hur lyckades hon med det?!

  Venus: Jag brukar oxå köra utan att förvarna, men ungarna har lärt sig

  Singelmamman: Så länge blodet inte är mitt eget

  Nilla: usch då - att hon tordes

  ToT: mmm

  Tigris: att man aldrig lär sig

  SvaraRadera
 6. När jag va 14 (tror jag) ville jag ha en piercing i näsan. Min mor godkände detta och vi gav oss av in till stan för att hitta ngn som gjorde detta (15 år sen nu). Tror min mor visste att det inte fanns ngn i stan som gjorde hål i näsan... Vi åkte hem och jag tog en isbit och ett örhänge som man gör hål i örat med a la pistol och körde igenom näsan. Det tog en timme, gjorde galet ont och mor min va väl så där nöjd. Men hon hade ju godkänt det :-)

  Läkringar är himla bra till öronen!

  SvaraRadera
 7. Emma: Aj aj aj! Har du kvar hålet? Kul att du tittade in

  SvaraRadera
 8. Ja, skulle jag göra som ni gjorde så får jag nog igenom ett smycke (brosket växer ju aldrig ihop) men nu är jag för gammal för det. (Å för feg!)

  SvaraRadera