lördag 28 augusti 2010

Bröllopsdagar

Vi firar bröllopsdag idag. Helt otroligt att vi varit gifta i 17 år, jag menar vi är ju inte så gamla så jag undrar om det handlade om barnäktenskap när det begav sig. Innan dess hade vi dessutom en förlovning som var i klass med Fantomen och Dianas – ja vi var inte förlovade i 50 år som de var, men ganska många år ändå.
Bröllopsdagen är förmodligen orsaken till att jag kom att tänka på det här och jag skrattar gott varje gång jag gör det. Troligen är det en vandringhistoria så ni kan ha hört den förut.
 
Syrrans kompis var på bröllop nån gång på 90-talet. Det var på den tiden när Kevin Costner sprang omkring i trikåer i Robin Hoodfilmen. Hur som helst ville brudparet att ledmotivet från den filmen skulle spelas i kyrkan. Nu hör till saken att det var sommar och semestertider så de hade kontakt med kantor och sånt folk per telefon. Kantorn frågade om de verkligen ville ha den musiken och jo då det ville de. 
När bröllopet äger rum så spelar kantorn ledmotivet ur Robin Hood precis som de kommit överens om. Men kantorn vet inte att det kommit en ny film han spelar ledmotivet ur Disneys tecknade Robin Hood, ni vet ”odeladi odeladi hoppsan vilken dag

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Vansinnigt roligt och tänk vad förvånade brudparet och övriga gäster måste ha blivit över låtvalet.
  Stort varmt grattis på bröllopsdagen!

  SvaraRadera
 2. *ASG* Åh det där behövde jag höra idag... Stort GRATTIS till er båda :-) och massor av kramar!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, nej, den har jag inte hört förut! Snacka om stämningshöjare i kyrkan! =)

  SvaraRadera
 4. Gafflan, Venus och Nilla: Visst är den kul. Jag skulle vilja se minen på kyrkobesökarna

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha! OM jag gifter mig så vill jag också ha ”odeladi odeladi hoppsan vilken dag". Undrar om den går att spela på nyckelharpa för det har jag också tänkt att jag ska ha. Klänning tänker jag låna av fru Venus.

  SvaraRadera
 6. Knaster: Den går säkert att spela på nyckelharpa. Får jag komma och titta då.

  SvaraRadera