lördag 16 april 2011

Resan hem

Ja ni börjar väl tröttna på mina inlägg om resan så här kommer det sista. Jag måste ju avsluta serien som sig bör med hemresan.

Hemresan börjar bra (obs ironi), redan vid incheckningen får vi reda på att planet är 2,5 timmar försenat. Det innebär att vi kommer att missa vårt anslutningsflyg från London till Stockholm som går 1,5 timme efter den ursprungligt beräknade landningstiden.

Vi lämnar Las Vegas vid 23,30 och landar i London vid 17-tiden visst är det fascinerande att vi landar innan vi startar

Planet hem var bättre än det vi hade på vägen dit. Det var skönare stolar och mer plats så jag sover den mesta tiden. Det är tur eftersom min bok är nerpackad i den incheckade väskan klantigt jag vet och filmmonitorerna pajar efter 1 timmes flygning.

När vi landar i London är det bara att hämta väskan och gå till flygbolagets disk. Vi får en hotellövernattning och ny hemresa morgonen efter. Vår ena väska var genomsökt av tullen. Jag undrar vad de tänkte när de bara hittade en stövel (den andra låg i den andra väskan)

Hotelldirektören meddelar att frukost vanligtvis serveras kl 6 på morgonen men eftersom vi är så många som måste åka redan vid 5-tiden lovar han att fixa något åt oss. 


Detta var vad vi fick: kaffe, apelsinjuice, croissant, wienerbröd, kaka och äpple. Jag kan väl säga att engelsmännen och jag har lite skilda åsikter om vad frukost är. Men det var jättesnällt av dem att fixa något åt oss
Min frukost

12 kommentarer:

 1. Nej, vi börjar inte tröttna på dina inlägg om resan!! Coolt att landa innan man startar hehe :) Kram

  SvaraRadera
 2. Trevligt att få tillbaks några timmar! :)

  SvaraRadera
 3. Engelsk mat över huvudtaget är bedrövligt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att missa flyget. När man ska hem så vill man ju bara hem!

  SvaraRadera
 5. Frukost är ändå frukost.

  SvaraRadera
 6. Engelsmän och frukost går inte ihop...

  SvaraRadera
 7. Engelsmän och frukost är inte en lyckad kombo...;)
  Jag tycker det har varit trevligt att få se bilder och fått lite info om resan!!

  SvaraRadera
 8. Frukost är ju en sak men att missa anslutningen hem skulle få mig att gå i taket. Har så svårt att rubba några större cirklar. Ska jag hem så ska jag

  SvaraRadera
 9. Hemresor tar ju alltid för lång tid. Då vill man bara hem. Fortast möjligt. Det är härligt att åka ut på en tripp men desto härligare att komma hem.

  Turligt nog kom ni ju er hem ganska bra ändå.

  Jag är sugen på USA, och det suget har inte minskat av din reseskildring ;)

  SvaraRadera