måndag 11 april 2011

Mina tårDet syns inte så bra på bilden, men ser ni att det är som ett långt blåmärke längs med nederkanten på tårna. Det är nog därför det har varit svårt att göra sjukgymnastiken.

Jag ska ha foten i högläge så mycket som möjligt. Som sjukgymnastik ska jag cykla i luften med benen, snurra på foteleden åt båda hållen och vicka på tårna.

Cykla går bra. Snurra på fotleden går oxå bra (det var lite svårt första dygnet men går bättre och bättre). Men att vicka på tårna har varit lögn i h-e. Det kan ju bero på blåmärket och svullnaden och på att stortån är avknipsad.

Nu kan jag nästan vicka på dem alla utom stortån.

För mig är det alla eller ingen som gäller när jag vickar på tårna. Dottern däremot kan vicka på en i taget jag är väldigt imponerad av detta. Hur kan ni vicka på tårna? Vickar ni alla på en gång eller klarar ni oxå en i taget?

8 kommentarer:

 1. Aj som fanken ser det ut att göra! Kan hon verkligen vicka på en tå i taget? Very impressive ;) Jag vickar på alla på en gång, jag. Kram

  SvaraRadera
 2. Så ont det måste göra, hoppas att du snart är uppe och hoppar på foten.
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Jaha, då fick du mig att sitta här och vicka på tårna. :) jag klarar bara att vicka med alla samtidigt.
  Det ser ont ut det där. Krya!

  SvaraRadera
 4. Jag ser blåmärket. Stackare. Hoppas du kan röra på dem snart utan att det gör alltför ont.

  Kan hon vicka en och en? Ja, det är då verkligen inte illa. Sitter faktiskt här och försöker. Jag lyckas inte alls. :)

  SvaraRadera
 5. Jag får väldigt lätt sendrag i mina tår. Nu när jag försökte vicka fick jag sendrag i långtån och pektån på högerfoten. Jag kan inte vicka på en och en. Det ser väldigt roligt ut när jag har sendrag endast i långtån. Har du haft det någongång? Bra att du är duktigt med de sjugymnastiska övningarna!

  SvaraRadera
 6. Nja hon kan vicka på pektån och långtån för sig. De 2 sista klarar hon inte av att vick på separat.

  Knaster: Jag brukar få sendrag i stortån (men har aldrig haft det i långtån. Jag är lite rädd att få sendrag i stortån de närmaste veckorna...

  SvaraRadera
 7. jag kollade riktigt noga och såg blåmärket, jag kan bara vicka alla på en gång, testade precis :)
  kramar

  SvaraRadera
 8. Jag kan vicka på stortån och pektån (eller vad den heter) för sig. Och får ofta sendrag, det kan jag helst vara utan.

  SvaraRadera