tisdag 5 april 2011

Dagens i-landsproblem

En kille har skrivit en insändare i GP  om att det inte finns färgglada gummistövlar till killar (bara bruna, svarta och blåa).

Han har iofs rätt men jag hade ingen aning om att det var ett sånt problem, men där ser man...

14 kommentarer:

 1. Köp färg... Och måla...

  SvaraRadera
 2. Det finns alltid olika behov hos alla ... jag behöver bli smalare, snällare, och listan kan göras lång på vad jag behöver i butikerna för just MIN kropp! ;)

  SvaraRadera
 3. Min son har röda, det är väl färgglatt?

  SvaraRadera
 4. såg att de gjort en undersökning om hur ofta män i en viss ålder kollar på internetp*orr och det var ju typ varje dag så det är väl kanske till såna blöta tillfällen de behöver stövlar i varierade färger så de inte blir uttråkade, för underliv verkar de då inte bli uttråkade av i första taget.
  Förlåt, jag är bitter idag.

  SvaraRadera
 5. Jag lyssnar på Ring P1 ibland. Där kan man snacka i-landsbekymmer. Det finns gott om dem överallt!

  SvaraRadera
 6. Det finns gröna gummistövlar också! (Jag har ett par gröna).

  SvaraRadera
 7. Måste vara en lycklig kille!
  Jag menar om han inte har större problem än så!

  SvaraRadera
 8. Visste inte ens att gummistövlar var könsbestämda. Eller har han så stora fötter att det inte finns färgglada stövlar för hans fötter? Nu känner jag att jag gärna skulle vilja veta hur det ligger till.

  SvaraRadera
 9. kan han inte bara köpa ett par tjejstövlar då? varför göra ting så vanskelige?

  SvaraRadera
 10. Nu fattar inte jag. Finns det tjejgummistövlar och killgummistövlar? Vad är det -förutom färgen - obviously - som skiljer?

  Menar han herrstorlekar eller?

  Då kan man meddela att det är massor av saker som inte finns. Supply and demand liksom...

  Ska vi två gå på fest i gummistövlar?

  SvaraRadera
 11. Det låter väldigt orättvist!

  SvaraRadera
 12. Underbart att det finns fler än jag som retar mig på såna här saker! Det finns säkert inte färgglada stövlar i hans strl. De slutar nog i strl 41. Färgglada bekväma trosor finns det inte heller, där är jag avundsjuk på killarnas kalsonger!

  SvaraRadera
 13. Christian Thomasson11 februari 2012 kl. 21:45

  Jag kan meddela att marknaden för stövlar är extremt uppdelad mellan mön och kvinnor. Förutom det som skrivs om färgurval så är tjejers stövlar smalare i både bredden och i omkrets runt vaden. Män är bredare på alla ledder.

  SvaraRadera
 14. Det var jag som skrev det och det kanske är ett i-landsproblem. Men killar har svart, blått, brunt och grönt att välja på medans tjejer hela regnbågen! Synd att inte killar har samma möjlighet. Färg gör en gladare och lyser upp. Så ge oss killar rött, rosa, lila och turkos (t ex)

  SvaraRadera