fredag 8 april 2011

Los Angeles

Så kom vi då fram till Los Angeles och med hjälp av vår utmärkta GPS hittade vi hotellet. För tredje dagen i rad hade vi dessutom sol. Sol men blåsigt man kan inte begära allt.

Santa Monica Pier
Vi bodde nära Santa Monica Pier så första eftermiddagen gick vi ut på piren och tog en Margarita. Vi bodde oxå väldigt nära Third Street Promenade och passade på att kolla lite affärer. Gick oxå längs strandpromenaden bort till Venice Beach.


Venice Beach

Och en dag besökte killarnas våta dröm. High Chaparall, en av väldigt stor crossaffär...

High Chaparall
Sista dagen var det LA Marathon och det spöregnade. Det var inte som om någon stod med duschen på, det var som om någon stod med en hink vatten och hällde över dig en hink där vattnet aldrig tog slut.

Målgången var väldigt nära vårt hotell och de stackars maratonlöparna gick omkring förvirrade och nerkylda insvepta i foliefiltar för att försöka få upp värmen igen. De satt i hotellobbyer och varushusentréer och såg bortkomna ut - jag tyckte riktigt synd om dem.

I LA hittade jag den bästa fruktsmoothien på hela resan. Det är jordgubbar och cantaloupemelon i den. Lägg märke till att sugröret står rakt upp

2 kommentarer: