söndag 17 oktober 2010

Ännu en helg i avsaknad på lugn och ro

På helgen ska man ju vila upp sig så att man orkar jobba hela nästa vecka. Men igår var det full fart och vila var det ont om.

På dagen for jag med dottern för att handla vinterstövlar. Vi hann med två affärscentrum innan hon hittade några och efter det handlade vi lite mat och godis till barnen som skulle vara ensamma hemma.  Sen var det bara att göra sig i ordning för att fara l å n g t ut i skogen för att äta inflyttningsmiddag hos goda vänner. Det var jättegott och jättetrevligt men blev jättesent.

När vi gav oss av hemåt mitt i natten och precis kommit ut på stora vägen (efter ca 8 km) ringde mobilen. Vännernas tidigare granne hade ringt och berättat att hästarna rymt och nu sprang ute på motorvägen (hästarna har ännu inte flyttat utan står kvar på gamla stället). Det var bara att vända tillbaka och hämta upp väninnan för att åka till deras gamla hus och fånga in hästar som inte alls ville gå in (det hade varit en virrig älg där och härjat runt). Halv fyra var vi i alla fall hemma och kunde krypa i säng, då sov våra små hjärtegryn redan i sina sängar.

8 kommentarer:

 1. Oj. Låter lite jobbigt, även om middagen lät trevlig. Själv har jag slappat i stort sett varje minut den här helgen. Det är det jag är bäst på tror jag, slappa.

  SvaraRadera
 2. Lite fånga-hästar-mitt-i-natten piggar ju alltid upp. Var köpte du stövlarna, och vad är det för sort? Och nu har jag glömt hur gammal din dotter är. Är på jakt efter stövlar åt min tonåring.

  SvaraRadera
 3. En och annan överraskning vid en middag är väl kul ;-)

  SvaraRadera
 4. Oj, men vilken tur att ni hittade dem. En del kan ju dra hur långt som helst om det blir rädda.

  SvaraRadera
 5. Vilket "äventyr" mitt i natten =)

  SvaraRadera
 6. SoS: Det var väl inte en perfekt avslutning på kvällen om man säger så

  Singelmamma: Vi hittade dem på DinSko. De är ganska höga med kilklack och snörning

  Venus: ha ha

  Åsa: ...och tur att det inte är så mycket trafik mitt i natten...

  ToT: Låter som en boktitel: Shamrock på nya äventyr...

  SvaraRadera
 7. Roligt med att hitta fina saker när man dyker, dock skräp somligger och skräper i havet blir jag bara förbannad på att folk slänger i.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Petra: Ja ibland undrar man hur de tänker

  SvaraRadera