lördag 13 november 2010

Pensionärsvarning

Har en förmåga att skriva penisonär men det har inget med penisar att göra, jag menar pensionär....Vissa ord är hopplösa och fingrarna går sin egen väg, har ni några såna ord? Mina är som sagt pensionär och skickade (jag brukar skriva skcikade)

Med en dåres envishet återvänder jag till ämnet. Kl 20 ikväll kommer Last night of the proms på SVT2 och på 4:an är det Så mycket bättre. Jag vill se båda programmen och vi har inga moderniteter så att vi kan spela in. Dessutom vill maken inte se Last night of the proms. Får se hur det blir.

Men båda programmen har lite pensionärsvarning över sig, eller hur? Det kanske är ett tecken på att jag har blivit en mogen medelålders kvinna i mina bästa år?

10 kommentarer:

 1. Klart det är ett bra tecken. Eller? ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte hört talas om de där två programmen du skriver om men nu börjar Last night... och jag sitter här själv så jag kanske får se vad det handlar om. Just nu kommer jag inte på något annat ord än ohc alltså och som jag brukar skriva fel på.

  SvaraRadera
 3. Fantastiska muskiker i Royal Albert hall. Nu ska jag slå om till Så mycket bättre. Hahah nu skrev jag fel på musiker ser jag.

  SvaraRadera
 4. Aha, det är det här programmet som "pensionärerna" på jobbet har talat om. Det verkar ju vara ett bra program ju.

  SvaraRadera
 5. Mitt ord är "fantasktiskt".
  I hela mitt bokmanus skrev jag fel på det ordet.

  SvaraRadera
 6. Självklart ska ni se tv4, Så mycket bättre är så härlig o varm.

  SvaraRadera
 7. Jag skriver Bent istället för Bengt. Tur att jag inte har anledning att skriva det så ofta.

  SvaraRadera
 8. Så mycket bättre är inte pensionärsvarning! Det är underhållning! Och jättebra sådan!

  Själv skriver jag nästan alltid fel på inte (itne). Och i åtminstone klämmer jag nästan alltid in ett D (åtminstonde), trots att jag inte uttalar d:et! Konstigt. Kanske sa jag åtminstonde när jag var liten och det är det som hänger med?

  SvaraRadera
 9. Visst är det konstigt att vissa ord bara inte går att skriva utan att fingrarna har ett eget liv...

  Jag såg på 4:an och nu kollar jag svt.play - då kan ja gspola fram till sista halvan av programmet där det är fart och fläkt...

  SvaraRadera
 10. Javisst, jag lyckas alltid skriva "itne", och "okcså". Blivit alltför många sådana tabbar när de ska mailas om jobb eller till myndigheter hehe, lärt mig dubbelkolla efter varje gång de ordet kommer upp. =)

  SvaraRadera