söndag 14 november 2010

Pensionärsvarning 2

Hur gjorde jag?

Jo igår blev det fyrans Så mycket bättre. Eftersom jag börjar bli gammal är jag som många pensionärer uppe med tuppen... så nu sitter jag och kollar Last night of the proms på Svtplay. Då kan jag spola fram och kolla sista biten som är den roliga. Den med tutor, serpentiner, nigande, handhållande och tjo och tjim i publiken. Den med Rule Britania och andra kända sånger där publiken klämmer i från tårna. Jag älskar dessa knäppa britter.

7 kommentarer:

 1. OJ vad du har hunnit med mycket under den tiden jag inte sluppit in till er! Nu känns det som om jag hänger med dig igen ;-) Kram!

  SvaraRadera
 2. Hehe, en annan har aldrig testat tvplay på ngn av kanalerna, vet inte hur de fungerar så då låter ja bli.. (är det pensionär varning?)
  Btw, rolig blogg, denna följs ;)

  SvaraRadera
 3. Venus: Kul att du är tillbaka, själv har jag kollat av dig så jag vet vad du hr för dig.PS jag är nyfiken på vad du har i kikaren. Kram

  Madelene: Vad kul att du hittat hit, Välkommen! Nu måste jag in och kolla dig

  SvaraRadera
 4. De tycker ja du gör helt rätt i ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tittade på Last night en liten stund med Största. Sedan tittade jag på Så mycket bättre helt själv. Jag gillade Petter men de andra var inte lika roliga.

  SvaraRadera
 6. Knaster: Håller med dig. Petter är riktigt bra, har inte haft nån' riktig kolla på honom innan den här serien.

  SvaraRadera
 7. Med ålders rätt får man helt klart andra böjelser :)

  SvaraRadera