lördag 27 november 2010

Ny award

Nu har jag fått en award till, denna gång från Spader Madame . Det börjar nästan kännas som klubben för inbördes beundran... Men eftersom hon var snäll och svarade på min bokaward får jag svara på hennes. Jag ska nu berätta sju saker om mig själv.

Ska försöka komma på sju saker som jag inte har berättat tidigare

1. För ett år sedan visste jag knappt vad en blogg var och nu har jag tre stycken själv. Genom bloggen har jag dessutom fått kontakt med många fantastiska människor.

2. Jag älskar att läsa och läser i princip allt. Innan jag fick barn kunde jag inte ens slänga gruppreklamen utan att ha läst den först. Är ni nyfikna kan ni kolla min bokblogg

3. Jag skulle vilja vara konstnärlig och kunna åstadkomma vackra ting. Men tyvärr är jag alldeles för otålig av mig.

4. Jag önskar att jag kunde sjunga. Jag älskar att sjunga, men det låter för jävligt. 

5. För ett år sedan sminkade jag mig nästan aldrig. Men Fru Choklad har fått mig på andra vägar nu. Hon är otroligt duktig på det här med smink. Så jag har numera även en sminkblogg

6. När jag var liten ville jag arbeta som lärare eller yrkesofficer

7. Jag hatar att städa eftersom det känns som ogjort arbete. Efter ett tag är det ju dags igen.

Nu ska jag skicka denna award vidare till sju andra bloggare och jag tänkte utse några som jag nyligen har gjort bekantskap med eller som jag känner att jag inte vet så mycket om:

3 kommentarer:

  1. Venus: Ja det är otroligt. Och utan våra bloggar hade vi inte vetat det...

    SvaraRadera
  2. Tycker också att städa är supertrist, men är oftast äjättenöjd då jag väl har gjort det! Sedan har jag också tänkt att låta Fru Choklad hjälpa mig med smink någon gång, fast hon har så jäkla mycke nu. Vi tar det när jag närmar mig femtio!

    SvaraRadera