torsdag 11 november 2010

Jag har varit otrogen!

Kompisen vann ett träningspass för två på SATS. Jag blev den utvalda kompisen så igår övergav jag mitt gym för att vara otrogen med SATS istället.

Vi blev väl mottagna av receptionisten som hälsade oss välkomna, lät oss fylla i ett papper och förklarade hur vi skulle komma till omklädningsrummet. När vi bytt om skulle vi gå tillbaka för att visas runt. So far so good.

När vi bytt om och gick tillbaka till receptionsdisken var där full ruljangs. Hon som hälsat oss välkomna hade därför inte tid utan lämnade över oss till en kille som tog med oss in i gymet och sa ungefär: Här är det och pekade lite allmänt över gymet. När han vände för att gå frågade vi var träningslokalen låg eftersom vi skulle köra Body Combat. Han förklarade hur vi skulle gå. 

När klassen började frågar instruktören om det är några som aldrig kört BodyCombat förut, och det var ganska många som räckte upp händerna. Passet drog igång och musiken var lagom men instruktören hördes dåligt. Dessutom kunde han säga 3 raka och sen körde han 3 raka och 2 krokar?!

När vi var klara och skulle gå hem var det bara: Hej då

Rent allmänt tycker jag att om man lottar ut fria träningspass och sen får in två potentiella kunder ska man kanske ta emot oss som hon i receptionen gjorde. Sen borde man visa oss runt ordentligt, berätta lite om anläggningen/SATS m.m. Om det är 25% av deltagarna som aldrig kört det passet kanske man ska gå igenom övningarna lite nogrannare innan det börjar. Innan man går hem ska man suga in personerna för att kolla av vad de tyckte och försöka knyta dem till gymet.

Jag kommer att stanna hos mitt gamla familjära gym även i fortsättningen, men det var kul att kolla in en annan anläggning


7 kommentarer:

 1. Så gräset var inte grönare på andra sidan.

  SvaraRadera
 2. Den rubriken var ju jag tvungen att kolla:)

  Jag håller helt med. Service verkar vara svårt these days.

  SvaraRadera
 3. Ibland kan det vara bra att testa annat! *s*

  SvaraRadera
 4. Jag har också provat SATS, ett helt år. Men jag kände mig inte hemma där en enda gång.

  SvaraRadera
 5. jag är alltid otrogen- frisörer tandläkare gym
  byter så fort jag får chansen ...sån är jag !
  men om sanningen skall fram så har jag varit hos samma frisör nu i över 1 års tid ... samma gym i över ett år...har inte varit hos tandläkaren på över ett år...

  SvaraRadera
 6. Knaster: Det trodde jag inte att det skulle vara, men det är kul att kolla

  Åsa: ha ha

  Stina: har man tur hittar man nåt' bra

  Singelmamman: Jag har hört både och om dem. Men det här besöket gjorde ju inte att jag har nån' lust att förlänga bekantskapen

  Nina: Jag är tvärtom. Fortsätter hos samma år ut och år in. Trygghetsnarkoman kanske?

  SvaraRadera
 7. Blev ju jätteintresserad av otrohet på gym. Så handlade det om träning. Men så ökade spänningen litet med Body Combat. Love is, after all, a contact sport. Men så insåg man att det var träning igen. TRÄNING.

  Det där jobbet som jag gärna vill ha, var för övrigt på SATS. Så om jag får jobb där ska jag ta med mig din input. Vilken sorts jobb? Ekonomi, så klart. Ingen body combat för mig!

  SvaraRadera