måndag 26 december 2011

Mellandagsrean som blåste inne

Dottern och kompisen har fått pengar i julklapp och de har laddat för mellandagsrean. Men inatt kom Dagmar och kompisen som bor ute i storskogen sitter fast där. Hon kommer inte ut till stora vägen förrän det är röjt.

Snopet för tjejerna men jag säger att det blir ännu billigare efter nyår om de har lite is i magen och kan vänta så länge...

15 kommentarer:

 1. Så det är eran tur nu med blåst o elände. Inget vidare.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 2. Dagmar har vi klarat oss ifrån här i söder, skönt!

  SvaraRadera
 3. Jösses, jag har nog inte fattat hur mycket det har blåst även här.

  SvaraRadera
 4. Ja huvva vilken storm. Trist fö tjejerna men det är som du säger, om de orkar vänta till januari kan de hitta ännu bättre fynd.

  SvaraRadera
 5. Inte lätt att ha pengar på fickan som bränner...

  SvaraRadera
 6. Mmmmm...kanske det. Det verkar som att man ska vara lite vaken på det där med rea...stod i tidningen idag, att de har höjt priserna nu till rean, så att prylarna nu var DYRARE än innan jul, fast de "rear" nu...läste om ett kylskåp bland annat på någon sådan där elkedja, kanske Elgiganten.
  Kanske bra att de inte kom iväg?

  SvaraRadera
 7. Ja jösses, de där pengarna tonårsdöttrarna får bränner visst hål i fickorna om de inte shoppas upp första bästa dag! Tyvärr hann min dotter in till stan idag. Hoppas hon gjorde fynd.

  SvaraRadera
 8. Vet inte ens om JAG kan vänta så länge :-)

  SvaraRadera
 9. Ser ut som ni haft en jul som många andra. En portion sista minuten och en portion att fira tillsammans med sin kära. Även jag blev hindrad av Dagmar. Ville så gärna åka och ekipera mig men det var nog en mening med det också. Slutar nog med att det blir en ny kökslampa.

  SvaraRadera
 10. Ja, det är en fin balansgång det där, med att vänta in lägre priser men köpa innan storleken tar slut. Inget för orutinerade! ;-)

  SvaraRadera
 11. Har det blåst så mycket? Kände lite av blåsten i bilen på väg till jobbet.

  SvaraRadera
 12. Rean finns kvar, ingen annan ger sig ut nu i alla fall
  God fortsättning!!

  SvaraRadera
 13. ja jösses vilken blåst det är/varit!

  SvaraRadera
 14. Tänk vad pengarna bränner hos tonårstjejer :-)

  SvaraRadera