lördag 24 december 2011

Jul blir det alltid,

vare sig man vill eller inte.

Hoppas att ni alla har haft en underbar julafton. Själv vaknade jag tidigt kl 6 och gick upp för att koka tomtegröt. Sen åt vi frukost på tomegröt och skinksmörgås. Min lyckliga och förkokta skinka var saftig och fin men alldeles för salt. 

Förmiddagen var som en vanlig sketen tisdag och ägnades åt städning jag vet, jag vet, men pga omständigheter som jag inte rår över har vi inte hunnit tidigare. Efter det gjorde vi oss i ordning (vilket innebar duschning av gipsad 18-åring det är ett helt företag det och jakt på kläder, vi hade ju målaren här för några veckor sedan och efter det kom sonens operation, vi har därför inte hunnit få ordning på allt här hemma. Det gjorde att jag inte hittade de kläder jag hade tänkt att ha på mig) och gav oss iväg till lillasyster för julbord. Gott och trevligt och jag fick för första gången smaka christmas pudding en annorlunda smakupplevelse.

Nu har vi delat ut julklapparna och lugnet har lägrat sig i huset. Ha det så gott och god fortsättning på julen allihop.

12 kommentarer:

 1. God fortsättning!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag städade djurburarna i morse. De måste ju också få julfint. Vår julafton flöt på bra. Nu är jag mätt och trött. Ha det gott du också!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på dig med! Den där puddingen, hur var den?

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en underbart lugn juldag vännen :-) Kram

  SvaraRadera
 5. God fortsättning och önskar dig en lugn dag!

  SvaraRadera
 6. God fortsättning önskar jag dig.
  ha de Fia

  SvaraRadera