måndag 19 december 2011

Dessa j-a kuponger

Nu har jag medlemskort och återbäring på snart alla affärer utom Systembolaget där det verkligen vore intressant med medlemsrabatter...

Åter till det jag skulle berätta: jag var på IcaMaxi och handlade en liten julskinka. I bakhuvudet flaxar en tanke om rabattkupong. De brukar skicka ut 100kr skinkrabatt varje år. Men eftersom jag skulle ha både kravmärkt, sigillmärkt och lyckliggris skinka tänkte jag att den nog inte gällde så jag köpte mig en skinka.

Någon dag senare hittar jag kupongeländet som gäller på alla skinkor. Jag är så inihelvete trött på kuponger hit och dit. Ladda in alla rabatter och annat direkt på medlemskorten. Sen kan vi ta ställning till om vi vill utnyttja dem eller inte när vi står i kassan och ska betala.

11 kommentarer:

 1. Vilken bra ide, i detta s.k papperslösa samhälle, basta!
  (ser bara på jobbet allt ska in på data men ändå ska de tas en utskrift eller två, galet).
  ha de Fia

  SvaraRadera
 2. Skit i rabatter, medlemskort och extrapris! Ge oss billigare mat istället men gärna mängd rabatt på systemet. Köp 5, betala för 4 vinflaskor - de hade varit något!

  Skratt!!!!!

  SvaraRadera
 3. Bra idé!

  De flesta affärer brukar ju ha en förslagslåda - ner med en lapp där. Jag har nämligen förstahandsinformation på att det ALLTID lyssnas mer på kunderna än på personalen....

  SvaraRadera
 4. Skitbra inlägg! Jag orkar inte heller med kupongerna ;-)

  SvaraRadera
 5. Det man förlorar på karusellerna tar man igen på gungorna. Jag skiter i kuponger. Orka hålla reda på sådant. Jag har nästan inga medlemskort någonstans heller.

  SvaraRadera
 6. Näää, då kan de ju inte lura stackare som oss, vars minne fastnat vid typ 22 års ålder... :-P

  SvaraRadera
 7. Sånt där gör en bara förbaskad!
  Men vilket bra förslag du hade...som sagt...skriv en lapp till dom om din idé!
  När ALLT annat snart är elektroniskt så behöver vi väl inte dras med dessa löjliga papperslappar?
  Såg i coop´s tidning nu, att man kan ju till och med skriva notan inne på deras sida och ha i telefonen, så inte ens notan ska vi ju ha längre.

  Men köp du en skinka till och frys in, för det är ju gott när som helst!
  Kram, Moj

  SvaraRadera
 8. Men "vanliga" ICA har alla sina erbjudanden på medlemskortet. Vad jag vet..? Det bästa är om det är registrerat på ens personnr.

  SvaraRadera
 9. Åland är kupongfritt, välkommen! :-)

  SvaraRadera