måndag 5 juli 2010

Då var den helgens charterfest över

I fredags eftermiddag äntrade jag Swebus för att ta mig till Småland. När jag satte mig var det 28 grader varmt och denna härliga temperatur höll i sig hela resan (3 timmar) Tror inte att de härt talas om luftkonditionering, det verkade i alla fall vara ett okänt begrepp på denna busslinje.


I denna väska hade jag självklart packat ner svenskt kaffe.

På lördagen umgicks jag med svärmor och svägerskorna och sen gjorde vi oss i ordning för att bege oss ut till ön där 30-årsfesten skulle hållas. Temat var charter och vi klädde oss som riktiga turisttanter med solhattar, stora solglasögon, badtofflor. Denna väska hittade jag i byhålans fyndaffär. Den inhandlades direkt eftersom den riktigt skriker turist och strandsommar.


Helgrillat vildsvin

Efter välkomstdrink och mingel i snålblåsten fick vi helgrillat vildsvin. Det hade grillats hela dagen och jag kan meddela att det var riktigt gott. Efter mat och presentutdelning festade vi loss till 3-tiden innan jag gav upp och kröp till kojs. Pust, jag börjar bli för gammal får sånt här...



6 kommentarer:

  1. Fast väskan var ju rätt söt ju :) Helstekt vildsvin låter faktiskt gott. Starkt jobbat att hålla igång till 3! Det vete fåglarna om jag skulle ha orkat. ;) Men så är ju du en riktig festis också :)

    SvaraRadera
  2. ...men öppenbart trevligt och kul :D

    SvaraRadera
  3. Nice! :-) Vad häftigt med chartertema, måste komma ihåg det! Och Tack!! :-)

    SvaraRadera
  4. Låter som en riktig kanon fest! Synd på bussresan bara... Kram

    SvaraRadera
  5. Fru Choklad: Je suis un Festis

    Gafflan: Det var det och blåsigt dessutom

    Venus: Man kan göra mycket på det temat ;)

    Ensamma: Festen vägde upp bussresan. Sen blev det ju bil hem.

    Tigris:Mmmm

    SvaraRadera