lördag 31 juli 2010

Mellanlandning på väg hem

Det tar sån tid att resa hem. Först ska stugan städas ur, sopor slängas, dasset tömmas (men det slapp vi denna gång) sen ska man ner till färjan och komma med den och när man väl kommer in till stan måste man upp och säga hejdå till mormor. Fikat hos lilla mormor var det som tog längst tid. Vi kom inte iväg förrän framåt 14-tiden, därför gör vi nu en mellanlandning halvägs och bor på hotell i Oskarshamn.


                              Utsikt från vårt hotellrum

Hotellet är inte toppmodernt men kolla utsikten från hotellrummet. Vi bor på nedre botten och det ingår husdjur i hotellpriset...
Husdjur?

Denna lilla and (eller vad det är) vankade av och an utanför vår uteplats den ville absolut inte flytta på sig. På framsidan fanns det kaniner men dem har jag inget kort på.

Det var skönt att duscha och tvätta av sig ordentligt. Vi har rinnande vatten i stugan men det är inget tryck i duschen så man drar sig för att tvätta håret (det tar ca en timme att skölja ur shampoot och sen ska man ha balsam oxå). 


Saltvattenbassäng med utsikt över havet

Hotellets saltvattenbassäng med utsikt över Östersjön (och Blå Jungfrun). Här badade vi och sen in i den vedeldade bastun med en cider. Först ville de inte tända på bastun men efter lite tjat gjorde de det.


2 kommentarer:

  1. Verkar jättemysigt :-) Vad heter hotellet? Varför inte elda i bastun?? Service, eller?

    SvaraRadera
  2. Venus: Det heter Corallen. De var väl för slöa för att elda helt enkelt. Jag köper att de inte har igång den hela tiden - men så fort en gäst säger till så ska de ju brassa på

    SvaraRadera