onsdag 21 juli 2010

Hemska/äckliga upptäckter

Vi var ute och badade på klipporna idag med. Jag hittade dessa precis där vi skulle lägga oss, vilket betyder att någon innan oss också hade tyckt att det var en bra plats. Om man nu röker kan man väl ta med sig fimparna hem.


Lämna inte sådana här, ta med dem när du går.

På vägen till badklipporna hade det uppenbarligen inträffat en misshandel eventuellt dödsmisshandel ganska nyligen. Resterna fanns kvar att beskåda.

Resterna från misshandeln


Om denna misshandel inte ledde till döden så borde det finnas en naken fågel här i Stockholmstrakten.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår mig inte på rökare. Hur tänker de? Att ickerökare gärna ligger och solar bland deras fimpar? Eller att vi gärna plockar upp efter dem?
  Jag FÖRSTÅR inte hur man kan med att skräpa ner så!
  Heder åt de rökare som faktiskt plockar med sig sina fimpar, men död åt dem som inte gör det.

  SvaraRadera
 2. Ha ha, naken fågel..*fniss* Jag begriper mig inte överhuvudtaget på rökare, varken när de röker eller lämnar skiten efter sig...

  SvaraRadera
 3. Ja, eller varför kan de inte äta upp fimparna?! Det lär de väl i alla fall inte må sämre av. Men vi slipper se skiten. Blärk! Tråkigt med misshandeln. Det var väl inte en rökande fågel som råkade illa ut?

  SvaraRadera
 4. Stort o Smått, Venus och Knaster: Skönt att det är fler än jag som är irriterade på rökares fimpar som ligger överallt (undrade just om jag bara var en gnällig kärring som överreagerade)

  SvaraRadera