måndag 11 juni 2012

Trött

är bara förnamnet. Har ännu inte hämtat mig efter helgens taxirörelse med hämtning av Askungen mitt i natten och skjuts av student i ottan.

Dottern är på klassresa. Eller klassresa och klassresa, klassen har varit ganska dålig på att samla in pengar så det blev en dagsutflykt till Liseberg. Kl 5 i morse lämnades hon på pendeltågstationen och vid midnatt ska hon hämtas inne på Centralen. Jag börjar bli för gammal för dessa sena kvällar och då är jag ändå nykter

5 kommentarer:

 1. Bägge mina äldsta söner åkte till Prag i nian. Nu inser jag hur privilegierade de har varit. De drog bl.a in mycket pengar på alla de konserter som de deltog i då de gick på skolan. Egentligen borde nog alla klasser åka iväg på en klassresa i 7:an eller tidigare. I 9:an är det för sent med tanke på sammanhållningen.

  SvaraRadera
 2. Säger som Knasterfaster. Inte att mina barn åkt till Prag. Men de har gjort de klassresor som de velat göra. Dottern gjorde till och med en resa och en dag en variant av fångarna på fortet. Och då slapp jag vara vaken vid okristliga tider.
  Men att få ihop alla pengar var inte en dans på rosor. För tonåringarna var det nog ändå ganska lärorikt att samla och jobba ihop pengarna.

  SvaraRadera
 3. Här har skolorna satt stopp för längre resor, men våren innan jag slutade nian åkte vi till Grekland tio dagar på kulturell(?) språkresa. Det var en bra avslutning på högstadiet :-)

  SvaraRadera
 4. Okej. Jag bäävar inför framtiden..

  SvaraRadera
 5. Jag sitter också och väntar på midnatts-körning i natt... Gäsp!!

  SvaraRadera