måndag 4 juni 2012

Petter och jag vi är goda vänner...

kommer ni ihåg den reklamen för Polly.

Det kan man inte säga om RunKeeper och mig, vi kommer inte så bra överens.  Vill jag ha musik/radio måste jag sätta igång det först och sen RunKeeper (varken jag eller kollegan har lyckats om vi inte gör i den ordningen).  

I morse gick jag till jobbet. Först satte jag igång radion och efter det RunKeeper i den ordningen sen bar det av mot jobbet.

Fråga mig inte hur det gick till men på något sätt kom jag åt headsetsknappen och lyckades stänga av  radion.

Kämpade ett tag men gav sen upp. Bara att stänga av RunKeeper, starta radion igen och sen starta RunKeeper igen… Omständigt var ordet sa Bull

Jag fick två kortare promenader registrerade i min statistik istället för en lång

10 kommentarer:

 1. Vad pratar du om? Vad är RunKeeper????

  SvaraRadera
 2. Jag får inte alltid Rukeeper att funka heller men just det problemet klarar jag mig från eftersom jag liksom så sällan har nån musik på när jag går eftersom jag måste kunna hålla koll på vad jycken hör och ser.

  SvaraRadera
 3. Hahaha!! AVSKYR teknikstrul!
  Blir arg så det gör ont.

  SvaraRadera
 4. Och om jag får ett sms under tiden med RunKeeper igång stänger den av och jag får 0 km registrerad, men tiden kommer med. Typ 0 km på 26 minuter.

  SvaraRadera
 5. Ställer samma ? som Åsa: Vad då run???

  SvaraRadera
 6. Sådant där strul har inte jag med min - den samarbetar precis som den ska!

  SvaraRadera
 7. Min funkar bra. Jag sätter först på musik som jag har i min spel-lista när jag är ute och joggar, sen inga problem med att starta Run keeper och ha den igång, men ser till att ha "knäppt ner" telefonen,så apparna syns igen.

  SvaraRadera
 8. Har hört fler som har de strulet med den appen. Jag har iMapMyFitness, den funkar klockrent med musik. I övrigt med faktiskt.

  Kram! (Och tack för peppen inne hos mig!)

  SvaraRadera
 9. Om man lägger in musik på mobilen så kan man välja att det ska spelas upp dfärifrån via runkeeper så slipper man hålla på med olika appar =)

  SvaraRadera