onsdag 29 september 2010

Viktig information?

Vi har två gröna soptunnor. En stor som töms varannan vecka där vi slänger mat och annat brännbart och en liten mindre där vi slänger sånt som inte får brännas tex skor.

För ett tag sen kom ett brev som informerade att den lilla tunnan ska försvinna under hösten men att mer info kommer. Igår såg jag plötsligt att alla hade ställt ut sina tunnor och fick av grannen veta att de kommer att hämtas denna vecka för att sen försvinna. Funderade lite över varför jag missat denna information men sen hittade jag brevet. Eller brev och brev det är väl att ta i…

Det var en lapp i A5-format med ett foto av en soptunna framför ett hus. Min adress syntes knappt i ena hörnet på kortet. Denna viktiga information hade hamnat i pappersinsamlingen eftersom den såg ut som vilken reklam som helst. Undrar hur de tänkte när de skickade ut den? Den borde väl skickats kuverterad så att man inte missade den.

9 kommentarer:

 1. Eller så tänkte dom att äh dom får nog reda på det ändå.

  SvaraRadera
 2. Här letas det efter en faktura som jag vet att jag fått... Tyckte väl inte den var så viktig, den heller :-)

  SvaraRadera
 3. Allt viktigt har en benägenhet att bara försvinna på det där viset. Jag har satt en sån "ingen reklam" grej så nu slarvar jag inte bort viktiga papper lika lätt. Bara ibland.

  SvaraRadera
 4. De kanske hoppades att det skulle försvinna lite fint. Du skulle ju ändå bli varse förr eller senare...

  SvaraRadera
 5. Eller så tänkte de att de tar tunnan utan att ni märker ngt.

  SvaraRadera
 6. Vi har en grön och en brun tunna. Jag hoppas att de inte kommer att försvinna. Viktig information får inte likna reklam. Jag tycker att ni borde ha fått den där lappen i ett kuvert med er adress på. Hoppas ni får lägre sophämtningsavgift nu. Kram.

  SvaraRadera
 7. Hrm...ja det var lite dåligt med info. Det var dåligt av de.

  SvaraRadera
 8. Måste inte ni ha kompost?? Kommer du?

  SvaraRadera
 9. Nilla: Tankeöverföring

  Ettie: Att saker bara försvinner sådär...

  Malla: Funderar på en sån lapp men har inte satt upp en än

  SoS och Singelmamma: Problemet är att jag måste rulla ut tunnan till vändplanen för att de ska ta den med sig. Så jag hade blivit stående med en full soptunna för tid och evighet

  Knaster: Precis min åsikt (båda punkterna)

  RKT: Visst var det

  Venus: Nej den tunnan har vi kvar. Troligen. Väntar nu bara svar från chefen om jag får ledigt på måndagen

  SvaraRadera