fredag 3 september 2010

En mycket givande konferens

Jag hittade kameran innan jag åkte så här får ni se lite av det vi gjorde på konferensen. För er som undrar kan jag berätta att kameran låg under makens täcke. Hur den hamnat där vet jag inte, jag kan inte anklaga honom eftersom han är borta denna veckan.

Konferens är alltid trevligt, detta att få åka iväg med sina arbetskamrater och umgås under lite annorlunda former
Vi hade en mängd intressanta föreläsare och jag noterade flitigt allt viktigt som sades under dessa föreläsningar.På kvällen blev det middag. Det bästa med den var att en kollega lärde mig att vika en blomma av en linneservett. Själv visade jag mitt partytrick som är att vika en BH av en linneservett (det tog jag inte kort på).

När middagen var över gick vi ner till baren och tog en drink. 

Efter ett tag såg drinken ut så här... konstigt dycker jag. Sent på natten när det var dags att krypa till kojs hade kursgården en hel hylla med intressant litteratur som man kunde låna och läsa i sängen innan man somnade.

6 kommentarer:

 1. Verkar ha varit en givande konferens...anteckningarna ser spännande ut. Be-Hå vikningen kanske du skulle kunna illustrera...den skulle jag vilja lära mig. Kan bli ett käckt tema till min höstfest här hemma kanske....??

  SvaraRadera
 2. Jag är nyfiken på om det är några ev under täcket-bilder i kameran...? ;-)
  Kan du lära oss hur man viker en sådan snygg blomma?!

  SvaraRadera
 3. Jag är också intresserad av BH-tricket!

  SvaraRadera
 4. Ja tänk vad intressanta saker man lär sig på konferans men jag hade gärna sett en blid på behåtricket ;D
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Kan tänka er att ni hade roligt!

  SvaraRadera
 6. Oj ni verkar nästan alla vilja samma sak. Jag ska se om jag kan göra en bildsvit med BH-tricket och lägga ut. Annars kan jag visa imorgon om någon av er kommer på bloggträffen

  SvaraRadera