onsdag 29 september 2010

Bilföljetongen

Vi har köpt en ny bil men inte hämtat den än. Under tiden har vi lånat en gammal Merca av en kompis. Det är verkligen en skruttbil med rostfläckar här och där och lite andra småskavanker.

I helgen var dottern och jag ute och åkte och så fort vi såg någon hon kände sjönk hon ner djupt i sätet för att inte synas. När vi handlade pizza väntade hon i bilen istället för att följa med in och hämta maten.

Undrar hur det ska gå när hon tar körkort och ska köpa sin första bil? I början brukar man inte ha råd med annat än skruttbilar

7 kommentarer:

 1. Min (pojkväns) första var en vit rostig opel vars framdörr på höger sida åkte upp varje gång vi svängde vänster. Det var tider det.

  SvaraRadera
 2. Förklädnad kanske kan funka då? :)

  SvaraRadera
 3. Skrattar igenkännande. Vi lånade en konstig bil när vår var inne på verkstad och vissa av döttrarna hade samma beteende. Undrar samma som du :-)

  SvaraRadera
 4. Jag hade en gammal Fiat 127 som var så liten så alla skrattade när jag kom i den! Plus att alla killar tyckte det var roligt att visa sin styrka genom att lyfta bilen i stötfångaren... EN gång hade de vänt bilen så jag fick krypa genom en häck för att komma in i den... Jag älskade den bilen...

  SvaraRadera
 5. haha, ska bli intressant att höra :)

  SvaraRadera
 6. Håller med Nilla :-) Jag har en känsla av att hon förväntar sig en viss present på arton års dagen ;-)

  SvaraRadera