söndag 5 september 2010

Bredband

Vilken internetleverantör har ni och är ni nöjda?

Vi har just nu Bredbandsbolaget och ska ha  minst 12 mbit/sek men har ofta inte mer än 3-4 mbit/sek. Sonen är vansinnig och vill att vi ska byta till ComHem som tydligen ska ha det bästa och snabbaste bredbandet. Själv är jag skitsur på ComHem efter lite tjafs runt digitaltvboxen och vill inte gärna ha med dem att göra.

Nu börjar även jag tröttna. Förra veckan pratade vi med Bredbandsbolaget som återigen höjde hastigheten till det vi betalar för men nu (knappt en vecka senare) är den återigen nere på 3 mbit/sek.

8 kommentarer:

 1. Jag är dålig på det här med vilken bredbandsuppkoppling man ska ha, vilken som är bäst. Vi har Telia och har alltid haft...det funkar som det ska. Tycker du ska prata med Bredbandsbolaget igen och tala om för dem att du tänker ta kontakt med Konsumentverket..så skulle jag ha gjort. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Vi har ComHem. Funkar nästa jämt, och sonen som spelar onlinespel är nöjd. Han säger att det är snabbt. Själv vill jag bara att det ska funka.

  SvaraRadera
 3. Jag har telia och skulle aldrig byta. Nöjd och glad med andra ord!

  SvaraRadera
 4. Har Telia ADSL bredband och TV. Är supernöjd. Kollade på "Bredbandskollen" vilken hastighet vi egentligen kan trycka in i telefonkabeln och kom fram till att vi kan bara ha 6-8mbit/s, så då kör vi på det. Vill inte ligga och betala för något vi ändå inte kan använda. Hade vi haft fiberoptik kunde vi haft snabbare uppkoppling.

  SvaraRadera
 5. Jag bytte från Com Hem till Bredbandsbolaget efter många år, helt enkelt för att servicen var under all kritik.
  Är nöjd som tusan.

  SvaraRadera
 6. Anna: de är ju smarta de lovar upp till i det skriftliga därför kan man inte sätta dit dem...

  Singel: Pratade just med ComHem och vi kan inte ha det där vi bor?! Vi bor ju inte i yttre rymden så jag undrar varför

  Renée: Telia kaninte erbjuda de hastigheter som sonen vill ha, men jag är inne på att ta dem.

  Gafflan: Jag vill ha fiberoptik. Men många av grannarna tycker att det blir för dyrt

  Åsa: ComHem hade riktigt usel kundtjänst när vi hade dem men när jag kollat runt verkar de ha bättrat sig (undrar det jag). Är oxå nöjd med Bredbandsbolaget förutom det här med smygsänkningarna av hastigheten

  SvaraRadera
 7. Hmm...fast jag tror att om du läser det finstilta, så kan de bara garantera en hastighet på 3mbit/sek, en högre hastighet är det bara ibland liksom. De har ett stort spann...

  Själv så har jag ett mobilt bredband, Telenor, som funkar hyfsat, men det är samma där med hastigheten. Det är mest den låga hastigheten i deras spännvidd så att säga, som körs, de högre hastigheterna vet jag inte ens om de verkligen existerar.
  Det är en bredbandsdjungel där ute....

  SvaraRadera
 8. Trollpackan: det stämmer bra om djungeln

  SvaraRadera