söndag 29 januari 2012

God lördag

Igår var vi på Restaurang AG och åt hängmörad entrecote. Lokalen var lite bullrig men maten var god. Sedan bar det av till lillebror som fyllt 40 år. Där åt jag upp alla salta pinnar. Salta pinnar är min hemliga last eller så värst hemlig är den väl inte men en last det är det.


Bilden är efter att vi slickat fatet. Förebilden blev inte så bra och jag lyckas inte lägga upp den från mobilen fast det gick så bra för någon dag sedan

6 kommentarer:

  1. Det är märkligt med salta pinnar. Jag gillar dem egentligen inte men jag kan inte låta bli dem.

    SvaraRadera
  2. Nu blev jag galet sugen!! Både på köttet och pinnarna! :-)

    SvaraRadera
  3. mmmmmums! hängmörat är bäst! och eftersom fatet är tomt så måste det ha varit lyckat :)

    SvaraRadera
  4. Mmmm,tack för tips om restaurang- gott med kött, fast trist om det var väldigt bullrigt?

    SvaraRadera
  5. Och det var inget dåligt slickat fat heller! :-)

    SvaraRadera