tisdag 1 november 2011

Intervju

Idag har jag varit på anställningsintervju. Jag tror att det gick bra men jag vet inte riktigt hur jag ska göra om de hör av sig och vill ha mig.

På plussidan finns att jag känner att det är dags för något nytt, kontoret ligger mycket närmare min bostad vilket gör att jag kan cykla på sommaren, det finns större möjligheter att avancera inom företaget och att jag kommer till ett företag där man vet vad jag sysslar med dvs jag får en chef som jag kan diskutera kniviga fall med (det har jag inte idag).

På minussidan finns att arbetstiderna blir mer låsta och schemalagda, jag tror inte heller att det är så varierande uppgifter och de är inte villiga att betala så mycket i lön som jag vill ha vilket gör att jag kommer att få ungefär detsamma som jag har nu.

Måste fundera nu så att jag vet vad jag vill

8 kommentarer:

 1. Gört. Om de erbjuder dig tjänsten.

  SvaraRadera
 2. Det på minussidan behöver ju inte vara minus.
  Säger jag som funderar på att "byta ner" mig....

  SvaraRadera
 3. Jag tycker nog att plussidan överväger. Och lönen kanske du kan få upp lite till om de vill ha dig och du ska säga ja. Allt är en förhandlingsfråga. Lycka till säger jag!

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Det är alltid en kick att byta jobb. Jag har precis sagt upp mig för att börja pendla 5 mil varje dag....MEN det är betydligt bättre betalt. Hoppas du får det!

  SvaraRadera
 5. Vad kul, lycka till vad du än bestämmer dig för.

  SvaraRadera
 6. Knivig fråga det där. Ibland är det självklara vinnare men i det här fallet inte lika självklart. Ska jag peka på något så är ju tid pengar. Att jobba nära gör att man kan förlänga sin fritid i hemmet. Verkar som en 10000 kronors fråga och var det jag så skulle jag gå på känslan.
  Lycka till

  SvaraRadera