måndag 28 november 2011

Första julklappen har kommit

Nu har jag hämtat ut den första julklappen som jag ska ge till barnen.

Jag älskar julen och att gå runt och kolla i affärerna. Men jag hatar att trängas och handla julklappar när jag måste. Om jag däremot beställer dem på nätet och har den biten avklarad kan jag gå runt och mysa när alla andra stressar.

Det är min melodi

13 kommentarer:

 1. Så fort jag bara vet vad mina tonåringar önskar sig ska jag också leta på nätet. Tilltalas verkligen av den lösningen.

  SvaraRadera
 2. Jag ska också försöka beställa på nätet. Måste bara klura ut vad jag ska beställa. Den 23/12 kompletterar jag mina inköp på stan. Det brukar vara mysigt att gå på stan kvällen före julafton.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, försöker också nätshoppa i möjligaste mån, smidigt o bra så har man tid över till annat sen.

  SvaraRadera
 4. Jag är ju så tråkig att jag börjar julhandla redan i januari...

  SvaraRadera
 5. Här ska jag vara lite anti och säga att så långt som möjligt handlar jag i den lilla stadens affärer. Mest för att det skulle kännas ännu tristare om de inte kunde hålla öppet längre. Här är nog dött som det är.

  SvaraRadera
 6. Jag beställer lite på nätet, resten handlar jag i affärerna innan 1a advent.. så slipper jag köer och trängsel!

  SvaraRadera
 7. Jag köpte en vattenkokare till mina svärföräldrar inför förra julen, men den försvann, så de fick ingen. Inte heller hittade jag den till deras födelsedagar i somras. Men NU har jag hittat den! Så kan det gå om man börjar köpa julklappar för tidigt, tydligen... ;)

  SvaraRadera
 8. Bra där jag har gjort samma sak. Har lyckats beställa alla barnbarnens julklappar från nätet. Inte nog med det eftersom jag har tid har jag lusläst tradera och hittat splitternya saker som jag fyndat
  Blir som en barn själv när dom kommer med posten

  SvaraRadera
 9. Jag gör likadant. Hatar att gå och stressträngas i juletider. Mycket bekvämare att ligga i soffan och låta klickfingret jobba :)

  SvaraRadera