tisdag 21 december 2010

Oj vad fort tiden går

Idag har jag jobbat sista dagen för det här året, nu har jag jullov.

Eftersom bemanningen under jul och nyår krymper till ett minimum vill man ju jobba undan så att det är så rent som möjligt. Så att de stackarna som håller ställningen inte ska behöva slita ihjäl sig. Men jag tror att alla har tänkt likadant för det fullkomligt vällde in ärenden på mail, med post och på telefon från kunder och andra. Dessutom hade vi ett extra långt möte så här innan jul. Med andra ord har tiden fullkomligt rusat iväg och jag har inte hunnit någonting (känns det igen?)

Jag rusade hem lite senare än vanligt istället för tidigare som det var tänkt. Men jag hade tur som en tok eftersom maken körde förbi när jag klev ut från jobbet och jag fick därför skjuts ända fram till dörren.

Nu har jag skivat upp den gravade laxen och städat badrummet. Det får räcka för idag.

10 kommentarer:

 1. Föreslår att du tittar in till mig och är med i rim-gissningstävlingen som avkoppling!

  SvaraRadera
 2. Jag är ledsen att säga det...eller glad egentligen...men nej ,det känns inte igen. Har släppt allt vad stress heter, jag blir bara sjuk av det så det får vara...hoppas du kan koppla av och få lite julefrid du med.

  Kram/caja

  SvaraRadera
 3. Fyra timmar imorgon, sen ledig elva dagar, najs :-) Tycker att det hade räckt med laxen, men vill du vara überduktig så... ;-) KRAM!

  SvaraRadera
 4. vilken lyx att redan ha gått på julledigt...själv så jobbar man tordag och fredag innan man är ledig över helgen...så passa på att NJUTA och inte bara jobba hemma :)

  SvaraRadera
 5. Jul-ledig...HÄRLIGT ! Precis som du, har jag fart runt som ett skållat troll under veckans hela 2 dagar och...jo, jag har allt för mycket kvar. Känner mig smått avis på dig som får ledigt :) <3 Så passa på och njut och ha en underbar jul !

  SvaraRadera
 6. vad snygg du var i lila makeup!

  ha en riktigt god jul!

  SvaraRadera
 7. Härligt med lite ledighet!
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Åsa: jätteskönt

  4U2: jag är dålig på rim, men jag ska kolla

  Caja: den kommer

  Venus: hade gärna struntat i badrummet. Men om jag itne fixat det hade tanterna från RentHus kommit

  Oslo: ;)

  mary-ann: jag ska både njuta och jobba

  Huskatt: Ha en bra jul du med

  Nina: Tack

  ToT:Ja visst är det

  SvaraRadera