torsdag 16 december 2010

Bära väskor

Hur bär ni era väskor? Jag föredrar ryggsäck men ibland blir det ju handväska.

Jag brukar bära den på vänster axel. Ibland provar jag på höger axel men det är så mycket svårare, den bara glider ner. Den lägger sig inte till rätta lika bra som på högeraxeln. Nu försöker jag växla axel ibland eftersom jag inte vill bli alltför sned.

19 kommentarer:

 1. Jag bär på höger. kan det ha nåt med vänster/högerhänhet att göra? (jag är vänsterhänt)

  SvaraRadera
 2. Det är ingen idé att jag kommenterar på det här. Du vet ju hur det är. Jag föredrar ryggsäck förstås och har jag handväska så glider den bara ned. Det är likadant på både höger och vänster sida. Kan vi vara enäggstvillingar?

  SvaraRadera
 3. Alltid väska, alltid vänster (aj) axel.

  SvaraRadera
 4. JagHar så himla svårt att överhuvudtaget bära någonting... Men eftersom jag sitter i rulle så blir det att väskan hamnar i knäet och jag slipper nöta på någon axel! Smart...

  SvaraRadera
 5. Jag proppar ner allt i en för liten handväska och svär över att jag aldrig får upp rätt pryl utan att ösa upp allt annat först. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag föredrar ryggsäck, min handväska går att använda som en sån. Annars är det vänster axel som gäller. (högerhänt). Eller i handen.

  Jag har minimalt med saker i min väska, jag strävar verkligen efter att inte ha onödiga saker där.

  SvaraRadera
 7. Jag bär min väska diagonalt, det är det bästa för nacke och rygg.

  Må väl/caja

  SvaraRadera
 8. Jag bär min diagonalt, men den är betydligt större än en "handväska"! ;)

  SvaraRadera
 9. Höger axel och den bara kasar ner hela tiden. Om jag inte har en hand i byxfickan :D

  SvaraRadera
 10. Oftast diagonalt men annars är det höger axel som känns bäst. (Jag är högerhänt)
  Vilken rolig undersöknng du startat :D

  SvaraRadera
 11. Hehe, ja verkligen intressant. Helst vänster axel, fast jag är högerhänt. Om det är axel de gäller, annars ryggsäck eller stora fickor! Absolut att föredra..

  SvaraRadera
 12. Diagonalt med remmen på höger axel. Just nu letar jag dock en snygg dataryggsäck som jag kan ha till skolan. Det är nog bäst med en ryggsäck när man går/cyklar längre sträckor.

  SvaraRadera
 13. Tantväska som man bär i handen :-)

  SvaraRadera
 14. ALLTID på höger axel!!! För ergonomins skull så försöker jag ibland att bära på vänster axel men oj oj det går bara några minuter sedan sitter den på min högra sida igen :):)

  SvaraRadera
 15. Är inte så mycket för väskor alls men om jag nu har en massa saker som jag prompt måste släpa med mig, så blir det helst ryggsäck men oftast axelremsväska. Tror jag har den på vänster sida snett över kroppen så tyngden blir på höger. Men det kanske mest bara var idag, har aldrig tänkt på mina väskvanor.

  SvaraRadera
 16. Kan nog inte kalla min väska för handväska. Det är nog mer en trunk. Plus att jag nästan alltid bär min träningsväska. Nästan aldrig rygga, gillar inte det.

  SvaraRadera
 17. Diagonalt. Funkar inte annars. Har nog inga bra axlar för allt kasar ner.

  SvaraRadera
 18. Oj vilket gensvar, tack. Jag tycker alltid att alla andra bär på höger axel och att jag är ensam om att bära på vänster. Men här är det fler vänsteraxlar i farten. Jag tror att Osloskånskan är inne på något där - om höger/vänsterhänta.

  SvaraRadera