söndag 29 augusti 2010

Margarin

Gör inte aioli på rapsolja


Skulle göra aioli till maten och tog den dyra och fina kallpressade rapsoljan. När jag vispat ett tag märker jag att ailoin är jättekonstig. Det har blivit smör, eller inte smör det är ju en mejeriprodukt, det har blivit margarin, det är ju vegetabiliskt!

Bara att göra om och göra på vanlig billig skitolja. Ja så går det när man ska göra sig till.

6 kommentarer:

  1. Jag kör alltid på olivolja, fast det också är "fel"!?

    SvaraRadera
  2. Oj då, det vissta jag inte. Vad är det för billig skitolja jag ska använda?
    *låtsas att jag gör aioli var och varannan dag. Trots att jag aldrig gjort det*

    SvaraRadera
  3. Man ska aldrig göra sig till. "Less is more" är bra att tänka när det gäller matlagning. Hoppas maten blev lyckad till slut!

    SvaraRadera
  4. Venus: Ibland har jag olivolja, men den brukar bli så grön i färgen...

    Singel: Nu tog jag matolja i plastflaska

    Knaster: Jo då den blev god trots den lilla malören med aiolin

    SvaraRadera
  5. Se där! Har aldrig testat göra själv. Kanske får bli ett uppdrag för kommande vecka. Om jag hinner! :)

    SvaraRadera
  6. Malla: Prova men gör det som sagt inte på rapsolja

    SvaraRadera