onsdag 27 maj 2015

Tandläkare

Det här pratet om att Folktandvården lurar folk stämmer verkligen.

Sonen har gått hos Folktandvården i 20 år och inte haft ett enda hål. Nu skulle han för första gången gå när det kostar pengar och då har han 1 rotfyllning, 3 små hål och 10 som är på väg att bli hål.

När han ringde och berättade det för mig sa jag stopp och belägg det kan inte stämma. Du kan inte gå från att ha noll och ingenting till det där på ett år. Antingen har du blivit lurad hela uppväxten eller så har du blivit lurad nu.

Jag beställde tid hos min tandläkare och då hade han helt plötsligt bara 2 hål ett stort och ett litet som man inte gör något åt just nu.

Veckan efter kom nyheterna om att Folktandvården lurar folk. Tidigare har man ju hört att det är privattandläkare som lurar folk och trott att man kan lite på Folktandvården, men så är det alltså inte.

9 kommentarer:

 1. Tror det är väldigt individuellt, vilka som luras och vilka som inte...

  SvaraRadera
 2. Men va fan! Jag hade blivit galen!

  SvaraRadera
 3. Grrr ... Och grrr igen. Fy, så dålig stil!

  SvaraRadera
 4. Meeeen?! Vem i hela världen kan man lita på?!?

  SvaraRadera
 5. Fy vad arg jag blir. Jag trodde också att man kunde lita på folktandvården. Men från och med nu...NEJ..Ha en skön helg.
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Frugan har pratat om detsamma här hos oss i nejden. Det verkar variera hos vem man går till tandläkaren, hur många hål det blir. Men jag litar fortfarande på min fru när jag går till tandläkaren. Det är nämligen hon som är min tandläkare. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 7. OJ! Jag måste nog se Kalla fakta på play tror jag. Fy sjutton för att lura människor! Blir så j-a arg! :(

  SvaraRadera
 8. Men skojar du? Det där låter ju helt vansinnigt. Och läskigt. Hur ska man veta om ens tandläkare ljuger? De flesta hål känns ju inte förrän de är på rotfyllningsnivå.

  SvaraRadera
 9. Låter som en snabb samling hål. Då vet min äldsta dotter vad som väntar nästa år. Hon var hos en tandläkare i veckan, har aldrig haft hål. Nästa år fyller hon tjugo. Kanske slår hon din sons rekord. Tomas di Leva har rätt när han sjunger sin klassiker.

  SvaraRadera