torsdag 7 maj 2015

Den tekniska utvecklingen

gör att dagens ungdomar inte kan utföra vanliga enkla uppgifter som att skicka brev.

Jag har idag lärt dottern var på ett kuvert man sätter frimärket och var man skriver adressen till mottagaren. Hon var mäkta irriterad på att man inte kunde göra det på nätet till denna mottagare.

11 kommentarer:

 1. Men herregud! Det har jag inte ens tänkt på, att de inte skulle kunna nuförtiden! Hrm... De kan väl snart inte skriva heller. (Det var bättre förr ;)

  SvaraRadera
 2. Tack!! Jag trodde att det bara var jag som missat det att lära avkomman var frimärket ska sitta! Och så ska man stå där och motivera varför också...
  Skönt att veta att det är flera! :)

  SvaraRadera
 3. haha, jag vet! Jag har fått frågan varför man ska skriva adressen just där. Och varför sitter frimärket inte på något annat ställe. Och blablabal.

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen den historialektionen.

  SvaraRadera
 5. Samma här! När jag gick i skolan hade vi brevvänner o fick minsann lära oss konsten att hantera kuvert, adress, avsändare och var frimärket ska sitta...... Man blir ju förvånad när de frågar..... Och lika förvånade när jag frågade om de inte lärt sig det i skolan......?!

  SvaraRadera
 6. Hmm! ojoj. Får börja skicka brev till barnbarnen så dom ser hur man ska göra, hehehe
  ha de Fia

  SvaraRadera
 7. Det där känns igen. Var med om detsamma häromdagen. :)

  SvaraRadera
 8. Intressant faktiskt, du har rätt. De vet inte var man skriver adressen o inte heller var frimärket ska sitta men hallå? De får väl brev ibland? Ser de inte då hur det ser ut?

  SvaraRadera
 9. Håller med! Undrade också lite varför inte sönerna visste var man skriver adressen och vart frimärket ska sitta!!! Otroligt va?!

  SvaraRadera
 10. Lärde en kollega det häromdagen.

  SvaraRadera
 11. Oj...Hmmm....Äre så?
  Ha en fin ny vecka nu.
  Kramen.

  SvaraRadera