lördag 13 september 2014

Ålderstecken

Igår hade vi AW och firade av en kollega som ska sluta. Vi började i MOOD-gallerian och drack bubbel i champagnebaren och sen käkade vi lite gott på restaurang. Det var jättetrevligt och eftersom klockan inte var mycket tänkte vi ta en drink och umgås lite mer.

Den ena tjejen drog med oss till Café Opera och jag kan säga att det inte blev så mycket umgås där inte eller jo det blev väldigt mycket ofrivillig nära kontakt. Det var så packat med folk när vi dansade att en man bakom oss som var så genomsvettig man kunde vrida ur hans tröja varje gång han nuddade oss kändes det som att man behövde en handduk för att torka av sig. Vi valde att byta plats.

Sen var det väldigt hög volym, dansa gick bra men inte prata… Och det mest förvånande var att vår ankomst sänkte ja  ni läste rätt medelåldern med säkert 10 år. Jag hade trott att den skulle höjas.


Men att komma hem vid 22,30 och både hunnit äta gott, dricka och dansa - det är nog det som visar att man börjar bli gammal, eller?


7 kommentarer:

 1. Men så mår du väl också bra idag, det är en fördel med att inte orka så länge!

  SvaraRadera
 2. Hihihi, ni var på Soul Train på Caféet, alltid sjukt mycket folk där ;)
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Åh ni sänkte medelåldern, va kul! Aha, nu ser jag vad Susanne har skrivit, Soul Train, det har jag hört talas om, men aldrig varit på. Musiken måste varit bra,gamla godingar?

  SvaraRadera
 4. hahaha nej inte gammal snarare förståndiga, eller hur?
  ha de Fia

  SvaraRadera
 5. Ha, ha, ja du har så rätt! O dessutom så är man nöjd med kvällen vid den tiden på kvällen. Jag kan faktiskt tycka att det är rätt härligt.

  SvaraRadera
 6. Det är insikt det. Och visst är det härligt.

  SvaraRadera
 7. Det där med halv elva säger rätt mycket. :)

  SvaraRadera