tisdag 5 augusti 2014

Räddaren i nöden heter trosskydd

Den här sommaren har maken och jag bara haft 3 veckor semester. Vi bestämde oss därför att ta dagen som den kommer och inte planera så noga utan göra vad vi känner för.

Första veckan tog vi en sväng till makens hemtrakter i Småland. Vi skulle vara där i 1 max 2 nätter och jag packade därefter. Jag borde veta bättre efter 25 år med honom, men ibland tänker man inte. 

Väl på plats var det ju så fint väder och vi åkte ut på havet och badade varje dag, ja ni förstår. Det slutade med att vi stannade i fem dagar och jag hade bara packat ner 2 par trosor… 

Redan första dagen insåg jag vartåt det lutade så jag inskaffade trosskydd och då räckte trosorna det finns inte direkt något utbud av nya trosor i affären i byhålan.

9 kommentarer:

 1. Haha!!! Det var ju smart :-). Man kan ju oxå tvätta dem i vattnet ;-)

  SvaraRadera
 2. Smart smart haha...
  Bra ta det lugnt på semestern.

  SvaraRadera
 3. Tur det finns modärna grejer. ;) I värmen kanske det är värt att prova troslöst? *fniss* Låter som ni har haft det härligt i alla fall. Mys!

  SvaraRadera
 4. Smart, tack för tipset.
  Sv: Det blev ingen Pridegaddning,endast en gnuggisgaddning från Brandförsvaret.

  SvaraRadera
 5. Ingen dum ide. Dessutom slapp du en massa tvätt.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 6. Smart!!

  Var i Småland? Förstår om du inte vill outa det här kanske, men vilket län? (Vi har torp i norra Kalmar län, på gränsen till Jönköpings län) :)

  SvaraRadera
 7. Det har varit min räddning några gånger också. Bra uppfinning.

  SvaraRadera