onsdag 27 augusti 2014

På rätt plats

Idag gick jag till sjukgymnasten för kontroll. Satte mig i väntrummet, la det ena benet över det andra och började läsa min bok. När jag skulle dra in benen för att släppa förbi en äldre dam kände jag aj, aj, aj. Något hade tvärlåst sig.

När jag kommer in frågar sjukgymnasten hur det är och jag fick svara att det var toppen till för 2 minuter sen. Men hon gjorde lite töjningar och annat med ryggen och höften och vips var jag bra.  

Träningsförbud i ett dygn och lite öm men annars är jag fittforfajt som man säger

9 kommentarer:

 1. Aj och oj och vad bra att du blev tillknådad igen.

  SvaraRadera
 2. Skönt med lite töjningar!

  SvaraRadera
 3. Tur i oturen att det hände just i sjukgymnastens väntrum!!
  sv: den här personen som inte gillar mig pratar gärna skit om mig till den som vill höra på. De som betyder något för mig vet att det inte är sant men det är ändå svårt att nonchalera. Jag vägrar att sjunka till hennes nivå så jag hälsar som vanligt och försöker låtsas som ingenting. Ganska svårt då hon demonstrativt inte hälsar tillbaka och gör allt för att slippa prata med mig....,

  SvaraRadera
 4. Tur i oturen, som sagt! Du befann dig ju verkligen på rätt plats!

  SvaraRadera
 5. Akta dig för äldre damer blir det nog bra.

  SvaraRadera
 6. Som sagt du befann dig på rätt plats, var väl bra att det inte var allvarligt.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du är på alerten igen. Själv har jag nyss klivit upp från spikmattan. Är lite av en periodare då det gäller den. Men har haft nåt i ryggslutet som jag inte vill ska bli värre. Ha nu en fin Måndag.
  Kram

  SvaraRadera