torsdag 28 november 2013

Fick utskällning av massören

Idag hade jag massage och det är så härligt. Jag la mig på britsen och hon började knåda, hon är verkligen duktigt och hittar det som behöver bearbetas. Ibland är det skönt, ibland gör det ont, men man är som en ny människa i flera dagar när hon är klar.

Idag sa hon till mig att slappna av, att ta ett djupt andetag osv. Jag gjorde som hon sa men efteråt "skällde" hon ut mig och sa att vi är ett team när hon masserar. Hon kan inte knåda mig så att allt blir bra utan jag måste hjälpa till och vara där. Fokusera och slappna av och inte ligga och fundera på massa annat.

Hon hade rätt, just nu är det väldigt mycket på jobbet och väldigt mycket hemmavid. Kort sagt jag hade svårt att slappna av även under massagen.

7 kommentarer:

 1. Så där är min sjukgymnast också :)

  SvaraRadera
 2. Va, märkte hon det? otroligt!

  SvaraRadera
 3. Skönt med massage också. De är ju proffs på att känna spänningar i muskler, och känner väl av om man spänner sig. Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. När man ligger där har man ju TID att tänka lite.
  Fast jag har faktiskt lyckats slumra till under en massage.
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 5. Här är en till som var på massage, fast i Onsdags. Tyckte lite som du att de inte var nån speciell upplevelse. Men har varit på en massage som var värre. Du får kika in hos mig och läsa då du har tid.
  Ha nu en kön helg..

  SvaraRadera
 6. Ibland blir det så, för mycket i huvudet.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 7. men visst är det så, ibland kan jag inte ens slappna av tillräckligt när jag sitter och läser en bok, märker när jag läst en hel sida att tankarna varit någon helt annanstans
  en trevlig advent till dig
  kramar

  SvaraRadera