måndag 22 juli 2013

Inbyggd magnet?

Jag måste ha en osynlig hemlig magnet inbyggd. Så fort jag går in i badrummet för att borsta tänderna tar det max en sekund innan dottern står en decimeter ifrån mig och börjar klämma osynliga och obefintliga finnar.

Sätter jag mig vid datorn i sovrummet tar det ungefär lika lång tid innan det ena eller båda barnen lagt sig i min och makens sängar och börjar bubbla om än det ena än det andra.

Men om jag av någon anledning vill ha tag i dem - då vänder magneten om och stöter bort istället för att dra till sig och då hittar jag dem inte någonstans

4 kommentarer:

 1. Det där är något som är inbyggt. Hos mig finns det en speciell koppling mellan mina barn och telefonen. De kan vara helt tysta, försvunna, vet knappt var dom är men när jag lyfter telefonen och slår ett nummer, då står de där och har hur mycket som helst att berätta, och viktigt är det att de får göra det precis så.

  SvaraRadera
 2. hahaha det där minns jag hur det var då barnen bodde hemma.
  ha de Fia.

  SvaraRadera
 3. Vad fiffigt det skulle vara om den magneten fungerade tvärtom Tänk att tillverka sådana och sälja. Då skulle du inte behöva ha abstinens av Italien. Inkomsten räckte säker till att pendla
  Ha det fint

  SvaraRadera