söndag 21 juli 2013

Bloggträff och farligheter

Igår var det bloggträff med Singelmamman, Fru Venus, Osloskånskan och Malde. På morgonen läste jag att Singelmamman sprungit en runda och inspirerad gav jag mig ut i skogen. Kom hem och skulle ta en dusch innan jag for iväg till bloggträffen.

När jag står i badrummet ser jag att jag har ett spindelliknande djur på armen. Slår till det och det ramlar ner på golvet. Tar en shampoflaska för att döda det, då hoppar det upp på mig igen. Slår bort det och det hoppar tillbaka. Springer spritt språngande naken in och väcker dottern för att be henne kolla om det äckliga djuret är kvar.

Det är det inte. Skönt.

Hoppar in i duschen och duschar l ä n g e och tvättar håret. När jag sen torkat mig och ska klä på mig rena kläder upptäcker jag det äcklig krypet på mig igen !!!! slår återigen  bort det, ser hur det landar på golvet och liksom kastar sig upp på mig igen. Blääää, har aldrig varit med om något liknande. Viftade bort det och sprang ut ur rummet. Inspekterade mig i spegeln och såg inget kryp, slängde på mig kläder och åkte in till stan för bloggträff. Men pga av krypet kom jag nästan en kvart för sent.

Sen åt vi en trevlig lunch på Hurtigs konditori, drack flera glas vin och pratade, grät och skrattade. På kvällen tog jag med mig maken och åt en god middag med Herr och Fru Venus.

12 kommentarer:

 1. Förlåt men... *fniss* Vilket odjur!

  Tur du hade en bra kväll!

  /veronica

  SvaraRadera
 2. Usch, för småkryp. Låter som om du fått med dig en efterhängsen och otäck älglus.

  Men mysigt med bloggträff. :)

  SvaraRadera
 3. Skulle nog ha reagerat likadant med småkryp! Åh.
  Det var ju ändå skönt att dagen slutade bra. :)

  SvaraRadera
 4. Tack för igår! Det var härligt att träffa er alla :-) Maken tyckte det var lite synd att jag inte ringde efter honom också. Får väl göra det nästa gång :-D

  Nu ska jag dra iväg till gymmet för lite träning.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Trodde att krypet skulle uppenbara sig på bloggträffen också, så sällskapssjukt som det verkade vara! Men hen kanske var med, bara att hen gömde sig i dina kläder?

  SvaraRadera
 6. Undra just var krypet håller hus nu? Akta dig!:-)

  SvaraRadera
 7. Tror krypet kom med mig hem i väskan, såg så ut nu...? Hoppas ni varvet ner med ägg och choklad idag ;-) TACK för igår, hälsa maken och ses snart igen!

  SvaraRadera
 8. Haha! Vilket litet odjur!
  Men så kul med bloggträff!!

  SvaraRadera
 9. Usch vilket otäckt djur! Bloggträffen däremot är jag avundsjuk på, det låter helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 10. Hmmmm, undrar jag om jag inte vet vad det var för kryp! Det finns något som vi här kallar för älgfluga fast jag tror det heter något annat ist. Det är de mest envisa avskyvärda krypen vi har i svensk natur. De ser i original ut som en fluga med krokiga ben och när den landat på något värddjur - DIG - så biter den av vingarna och blir om möjligt ännu fulare. De är jättesvåra att ha ihjäl, stenhårda är de.
  Och så bits de...
  Älgflugor har vi här men bloggare är det tunt med, byter gärna!

  SvaraRadera
 11. Känner du igen den här?
  http://www.google.se/imgres?imgurl=http://ngn.nu/Bilder3/080830_DSC02299_Fagelfluga_Kompr98_w800.JPG&imgrefurl=http://bilder.ngn.nu/index.php/category/djur/insekter_leddjur/flugor-brachycera/hjortfluga-algfluga-lipoptena-equina/&h=550&w=800&sz=167&tbnid=0aPfv4Zz3v5XkM:&tbnh=85&tbnw=123&zoom=1&usg=__c4dATMW8ygHeyvSYDzg2LmHJn9g=&docid=AFZ19TVOeSE4zM&sa=X&ei=BkjsUe_KLqai4gTw84HgDg&sqi=2&ved=0CDgQ9QEwAg&dur=4273

  SvaraRadera
 12. Bortsett från det där äckliga djuret så verkar du ha haft en kanondag
  :-)

  SvaraRadera