lördag 9 mars 2013

Utmaningen

För ett tag sedan ett bra tag sedan fick jag en utmaning av Fru Fransson. Jag skulle knåpa ihop åtta fakta om mig själv. Det har tagit lite tid men här kommer de.

1 Jag är periodare. Antingen vräker jag i mig godis och annat onyttigt eller så tränar jag och äter nyttigt. Min dröm är att hitta en lagom mellannivå.

2 Jag älskar att läsa och läser allt. Förr var jag tvungen att läsa gruppreklamen innan jag kunde slänga den. När barnen var små hade vi högar på bordet som maken ville slänga och jag sa att det inte gick eftersom jag inte hunnit läsa den än...  Till slut insåg jag det fåniga och kan numera slänga den oläst

3 Eftersom jag är född och uppvuxen i en militärstad tog det lång tid innan jag insåg att civila yrken var vanligare än uniformsyrken.

4 Jag dricker inte kaffe eller öl varken var för sig eller i kombination med varandra

5 Jag tillhör dem som kan stå still och ändå snubbla - det kanske beror på att jag går inåt med fötterna?

6 Jag är slö och orkar inte fixa håret, har därför så pass långt hår att jag kan sätta upp det på huvudet. En gång klippte jag mig och det gör jag aldrig om. Så mycket fix och trix. På vintern frös jag öronen av mig och på sommaren var det som att gå omkring med en pälsmössa.

7 Jag har svårt att lyssna på ljudböcker. Jag slutar koncentrera mig efter ett tag och helt plötsligt har det hänt massa saker i handlingen. Misstänker att det är melodiradiosyndromet som slår till.

8 Älskar tråkiga dataspel typ pusselspel, patienser, mahjong. Kommer ihåg när man satt med de gamla Commodore 64 och spelen fanns på kasettband. Då spelade jag oilswell ända till sista level. Det händer aldrig nuförtiden för nu finns det alltid ett nytt level. När vi spelade OS-spelet brukade jag vara Canada eller Frankrike eftersom jag gillade nationalsångerna.

Jag vet att denna utmaning har vandrat runt ett tag och jag misstänker att de flesta redan har fått den. Men om någon mot förmodan inte har så får ni den här.

10 kommentarer:

 1. Känner igen mig i allt utom 3 och 8 :-)

  SvaraRadera
 2. Nr 7!! Hur ska vi någonsin kunna överlista denna reflex?

  Tack för att du delar med dig! ;-)

  SvaraRadera
 3. Här försökte jag att svara igår, men iPaden och jag var tydligen inte kompatibla, så jag gör väl ett nytt försök:
  Fick också den där utmaningen av Fru Fransson. Kula att läsa om dina "kalla fakta". :)

  SvaraRadera
 4. Även jag har fått denna utmaning, av Fru Venus, men inte tagit tag i den ännu. Synd, för det är rätt kul att veta mer om bloggvännerna.

  Ha en bra söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, de där Kalle Anka soldaterna vimlade det ju av ;)

  SvaraRadera
 6. Tänk att det var faktiskt en del jag inte visste om dig!

  SvaraRadera
 7. Kul att få lära känna dig lite mer! Jag är helt med dig på nr 4, men fascineras av nr 5! Haha, hur går det till???

  SvaraRadera
 8. Jag undrar mest vad det är du läser just nu?

  SvaraRadera
 9. Och du, jag har inte slutat att följa dig och din blogg men det blev något konstigt med blogger/google sedan jag bytte till egen domän. Min ikon blev då istället till ett förbudstecken och därför tog jag bort mig där och följer dig nu via min blogg istället.

  SvaraRadera