onsdag 26 oktober 2011

Musikinstrument

Vilket instrument skulle du vilja spela?

Jag tycker egentligen om stora instrument som dragspel, gitarr och säckpipa, men skulle nog i alla fall välja någon slags flöjt eftersom de är lätta att ta med sig. Saknar man dessutom sångröst (som jag gör) kan det vara bra med ett instrument som täpper till munnen.

Jag väljer piccolaflöjt eller tvärflöjt

11 kommentarer:

 1. Jag kan spela dragspel, piano, saxofon och håller just nu på att bestämma mig om jag vill lära mig spela gitarr tillräckligt mycket för att klippa av mina naglar....

  Om jag bestämmer mig är målet att kunna spela (och sjunga) Hönan Agda nästa midsommarafton!!

  SvaraRadera
 2. jag har spelat gitarr några år och egentligne skulle jag nog vilja göra det mer men jag ids inte. jag impas av de som kan spela piano som robban wells.

  SvaraRadera
 3. Jag är uppfödd med dragspel som både min pappa och lillebror spelade, tyckte det var lite jobbigt när de spelade båda två i olika rum!

  Men idag, när jag är vuxen, blir jag imponerad! Åh, om jag kunde spela dragspel! Inte alltför svårt att ta med sig, men okey,lite väger de väl! Skulle gärna kunna spela gitarr och piano också!
  Men de lilla jag kan (läs kunde)- var väl blockflöjt som man blev tvingad att lära sig i skolan!

  SvaraRadera
 4. Jag hade en dröm om att spela dragspel för det gjorde min mamma. Sen ville jag bli en såndär som sitter med gitarren vid lägerelden. Jag började spela mandolin i tvåan men sen var man tvungen att övergå till fiol och då fick jag sluta för jag kunde inte hålla fiolen mot axeln utan att hålla i fiolhalsen. Så där ändade min instrumentkarriär. Men sjunger gör jag! Vare sig jag vill eller inte...

  SvaraRadera
 5. Jag tycker om nyckelharpor. Jag kan inte spela något instrument. Jag skulle gärna vilja spela något stränginstrument - kanske en harpa.

  SvaraRadera
 6. jaha ja... jag kan spela fiol minsann. Eller kanske det är mer korrekt med kunde. Sedan vuxen ålder har detta undvikits. Nu spelar jag bara kort!

  SvaraRadera
 7. Gitarr lite bätre och piano skulle jag vilja lära mig.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag har spelat blockflöjt, citra, piano och gitarr. Men saxofon är nog det som jag skulle kunna tänka mig att lära mig nu som vuxen. Tycker det är ett häftigt instrument...

  SvaraRadera
 9. Ja jag har ju spelat fiol i sjuttifnutti år, men om jag fick chansen skulle jag vilja lära mig harpa./ Fru Choklad

  SvaraRadera
 10. Piano skulle jag vilja spela :-)

  SvaraRadera
 11. Definitivt saxofon om jag får välja vad jag vill. Ska jag välja något mer realistiskt så blir det kanske munspel eller mungiga. Något där man inte behöver noter utan kan köra lite hur man vill. Är totalkass på noter.

  SvaraRadera