onsdag 11 mars 2015

Debatt

Jag har lite svårt för programmet Debatt

Varför måste de hinna med ha flera programpunkter på den korta sändningstiden? Det blir ju varken hackat eller malet. Folk snackar i munnen på varandra och programledaren kan inte hålla ordning på publiken. Sen helt plötsligt får ingen prata mer för att man ska byta ämne

Jag tror att det skulle vinna på att ha ett ämne hela programmet och kanske även på att ha en mer auktoritär programledare.

5 kommentarer:

 1. Har inte tittat mer än någon kort stund på Debatt. Gillar inte det programmet, har ju inte fastnat för det....

  SvaraRadera
 2. Jag kollar aldrig på det, jag blir bara på dåligt humör och är inte visare efter att programmet är slut mot när det börjar. De ställer utredare och forskare mot vanliga tyckare. forskaren säger att det är på ett visst sätt och sedan får en korkskalle som inte är insatt i ämnet men bara har en åsikt att det tycker hen är larvigt. Det är väl skit samma om det är larvigt, finns det bevis eller siffror eller kunskap i ämnet så är väl en missnöjesröst fullständigt onödigt. Jag råkade titta häromdagen när de pratade om flyget och miljöförstöringar. Jag stängde av ganska snabbt.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig,
  ha de Fia

  SvaraRadera
 4. Som den finne jag är så roar jag mej med att se på Debatt. Brukar få mej många glada skratt, och får "ojja" mej över alla tokigheter som sker i programmet. Håller med om att programmet skulle kunna bli bättre med färre ämnen... Programledaren har jag ingen åsikt om :o)

  SvaraRadera