fredag 4 maj 2012

Vad är oddsen?Sonen och kompis ska lana här hemma. För den oinvigde kan jag berätta att lana betyder att man kopplar upp sig minst två stycken och spelar hela natten samtidigt som man äter onyttigheter och dricker läsk eller energidryck. Man sitter nära varandra vid varsin dator och skriker saker som bakom dig,  akta akta osv.

I alla fall så fick kompisen punktering på vägen vad är oddsen för det? Sonen gav sig iväg för att assistera . Klockan tickade på och vi började fundera på om något hänt dem där vid vägkanten. 


Ringde på sonens mobil och hörde hur den började ringa uppe på hans rum han har alltså åkt hemifrån utan mobil, ringde kompisen som inte heller svarade. När de sent omsider ramlade in hos oss med datorer, skärmar osv visade det sig att ingen av dem hade mobilen med sig.

Vad är oddsen på att två unga män från dagens ungdom lämnar hemmets trygga vrå utan sin mobil?

9 kommentarer:

 1. Jo. Fast om risk för att inte få lana är akut då blir det här med att ha mobil inte lika aktuellt. Undrar hur trötta de kommer att vara i morgon? Och hoppas att de håller tyst när de vinner över någon motståndare så att du inte väcks av glädjeskrin.

  SvaraRadera
 2. Man får ha bloggtorka. Det är ett naturligt tillstånd som kommer lite då och då. Just nu sprutar det inlägg ur mig men vem vet hur det känns imorgon. Det är då det är bra att ha läsare som finns kvar fast man tar sig en paus. Blev lika fundersam som du när jag läste grabbarnas miss med telefonerna. Man kan ju undra vad det var för fuffens de hade för sig för inte kan de väl ha glömt dem? Eller så var det redan igång i spelet.
  Ha en god natts sömn.

  SvaraRadera
 3. Inte särsklit höga alls skulle jag gissa :)

  SvaraRadera
 4. Hmm, låter himla ovanligt.

  SvaraRadera
 5. Här är det ljudlöst som gäller.
  Åtminstone varje gång jag ringer dem.

  SvaraRadera
 6. Nästan som i gamla tider....när det inte fanns mobiler. :)

  SvaraRadera