Här är min favorit på påskbordet, att den är superenkel att svänga ihop är ju bara ett plus. Den är egentligen godare dagen efter men då brukar den ha fått en grådaskig färg eftersom avocadon blir grå
Botten:
200 g riven kavring
50 g smält smör
Lägg den rivna kavringen i en form med löstagbar kant. Häll över det smälta smöret. Knåda ihop och tryck ut. Ställ i kylen medan du gör det andra
Fyllning:
2 ägg
1 röd lök
200 g skalade räkor
200 g rökt lax
2 st avocado – citron över
2-3 msk majonäs
Hacka och blanda ihop. Bred fyllningen över pajbotten.
Garnering: rom, dill, ägg, räkor eller vad du känner för
lördag 3 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den där kopierade jag rakt av, in i mitt worddokument med recept. Den heter Shamrocks lax och avokadotårta.
SvaraRaderaDen verkar väldigt god!
Såhär några år efter, den ska jag göra i påsk! Tack för fint tips!
SvaraRadera