tisdag 27 april 2010

Bröderna Herreys och jag


Har man knäppfötter (och det har jag) och behöver fotbäddar kan man inte köpa vilka skor som helst. Traskade därför iväg till Frövi en affär som har specialiserat sig för oss med fotbäddar och problemfötter. Skorna är sköna, bra uppbyggda och i nästan alla kan man ta ut innersulan och lägga i sin fotbädd.

De kostar därefter – men det är jag villig att betala om jag får bra och sköna skor. Men jag är INTE villig att betala för ett par sådana skor som är fula som stryk!

Okej, okej när det gäller skor är jag stockkonservativ de ska helst vara svarta till vardags. De har riktigt snygga skor till affärskvinnor men jag är mer ute efter vardagsskor och de som fanns var gröna, röda, gula, lila osv. Om de är svarta eller vita så har de genast någon liten detalj som gör att jag inte vill ha den tex sneakers med blank ”lack” längst fram eller liknande.

Det finns folk som behöver såna skor och som inte passerat 85 år!!!

Till slut köpte jag de på bilden. Kan säga att de inte är min stil –men det var de skönaste skor jag någonsin provat. De fanns i bronsfärgat och rött. Så nu har jag ett par gyllene bronsskor och kan hoppa in i kören till ”Diggi-lo Diggi-ley”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar