lördag 1 november 2014

Potential för förbättring finns


Så här ser det ut hos många som vill att jag ska bevisa att jag inte är en robot.

Jag undrar vad det är för pucko som byggt denna tjänst?

Man måste väl i alla fall visa alla siffrorna som det krävs att jag ska fylla i. På denna bild ser jag bara de två i mitten sen får jag gissa.

8 kommentarer:

 1. Så dumt så det inte är sant! Men bättre med siffror bara än de där uppdelade i två, både siffror och bokstäver i olika modeller. Jag får också skräpkommentarer, men de hamnar ju just i skräp, så jag bryr mig inte. Går in nån gång, klickar i alla och raderar.

  SvaraRadera
 2. Ezter: Hur gör du för att få kommentarerna att hamna i skräp? Blogger rensar mina så de kommer inte ut på bloggen, men oavsett vilka inställningar jag gör i mitt mejlprogram så får jag dem där i inkorgen. Det är 40-50 mejl per dag med sådana kommentarer och det orkade inte jag så även om jag inte vill har jag ordverifiering nu för att slippa alla dessa mejl.

  SvaraRadera
 3. Jag är lyckligt lottad och slipper skräp. Förutom ett enstaka då och då, och det kan man leva med...

  SvaraRadera
 4. och ibland är det så suddiga så då är det bara att gissa

  SvaraRadera
 5. Ofta kan man ju inte ens läsa de suddiga bokstäverna heller som man ska skriva av. Går helt klart att förbättra mycket!!!

  SvaraRadera
 6. Ibland trycker jag på vad som helst för att få ett nytt alternativ. Ibland ger jag upp. Bokstäver som sitter ihop är värst. Men jag har även märkt på sista tiden att det kommit upp snälla varianter. Dum fråga: Kan man välja på bokstäver, siffror, svåra saker, enkla saker?

  SvaraRadera