måndag 16 juni 2014


Jag fick önskemål om USA-bilder från resan. Här kommer ett axplock. 

Solnedgång över Grand Canyon
Jag har hunnit besöka Grand Canyon och fått uppleva både soluppgång och solnedgång där.

Nedanför ser ni mina fötter som dinglar över kanten. Maken som alltid går och släpar på en riktig kamera drog till sig massor med folk som diskuterade och berättade både det ena och det andra. Bla annat stötte vi ihop med en man som hade en lång genomgång om hur man åker taxi i New York.Vi fick tips om att åka gamla Route 66 på väg tillbaka till Las Vegas och då stanna till hos Mr D'z och ta en jordgubbsmilkshake. Ett råd som vi lyssnade på och jag måste säga att det var en väldigt god milkshake.Nedanför ser ni trappan inne på centralstationen i New York.

Maken och jag tänkte lite på den där filmen där barnvagnen rullar nerför trappan och båda han och jag har för oss att det var en rak trappa inte som den här som är i två sektioner.

 Är det verkligen den här trappan?


Här kommer en annan trappa...
Rulltrappa på Macy's
en häftig gammal rulltrappa i trä inne på varuhuset Macy's.

Vi hann även se kvartsfinalen i collegebasket inne på Madison Square Garden. Där fick man både dricka sprit och äta så jag tog mig en GT under matchen.

Vi hade fått tips om att besöka Hill Country Barbecue som ligger på 26th street i New York och jag måste säga att den var väl värd ett besök.

Man gick till en disk och fick det man pekade på inslaget i ett papper som man sen använde som tallrik. GOTT!

Som vanligt lyckas jag missa St Patricks day och nu även en filminspelning. Annars kanske jag hade blivit en statist som kunde ha skymtat förbi i er TV.

6 kommentarer:

 1. Typiskt! jag hade velat se dig som statist. Eller hade du stulit huvudrollen? Kul att ha dig tillbaks i bloggvärlden igen. Förstår att det måste varit en fantastisk resa.

  SvaraRadera
 2. Woooow vilken spännande resa du har gjort. Fina bilder åxo.
  Nu önskar jag dig en ny och fin vecka.
  Kramizar från mig.

  SvaraRadera
 3. Wow! Grand Canyon ser helt fantastiskt ut!!! Nu blir jag sugen på en USA resa igen :-)

  SvaraRadera
 4. Ååååhhh! Grand Canyon bara måste jag komma till någon gång. Vilken upplevelse! Och så bara måste jag tillbaka till NYC igen.
  Kul med fina bilder! :)

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder. Jag åker till USA om 3 månader.

  SvaraRadera